Speltips: Return of the King

Hej!

Det fortsätter att gå på en rak och jämn räls (ingen SJ urspårning här inte), och belgarna stod ju för en riktigt trevlig insats när de senast vann med 6-2 6-4 till tre gånger pengarna. Mycket underskattade som vanligt och lite tråkigt att de ändå inte lyckas plocka hem titeln i Kyoto. Nåja det berör oss inte så mycket egentligen, men på tal om final så ska vi till en annan, den här gången i vackra Mexiko.

King/O'Brien - Krajicek/Withrow (1) @ 2.20 Turnering: Challenger Morelos Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 19:00

Oavsett om man väljer att spela på den här matchen eller inte så får man nog allt säga att det är två par som är väldigt bra, och att det förmodligen kommer vara en rätt trevlig match med en del fina dubbelpoäng. Detta beror ju självklart på vad man gillar, men föredrar man stabila kuggar som får jobbet gjort, ja då har ni hittat rätt.

I det här spelet är det rätt tydligt att oddssättaren har gått på formen. Inte alls förvånande egentligen då Krajicek/Withrow har haft en fantastisk start tillsammans på året. Detta blir deras andra Challenger-final och den första vann man rätt övertygande i Maui för några veckor sedan. Det finns ingen direkt chock att det går bra för Krajicek på den här nivån, han är egentligen för bra här och borde kunna spela på ATP-nivån nästan regelbundet, men allt mer chockerande över Withrow spel den senaste tiden och hur han etablerat sig som en riktigt stabil Challenger spelare. Enligt mig har han dock en del kvar att bevisa för att jag verkligen ska utgå från honom som en stabil Challenger lirare men samtidigt är det också svårt att ducka för hans form och spel den senaste tiden.

På tal om att inte ducka så kan man heller inte göra det för King och O'Briens återtog till den stora scenen. King är äntligen tillbaka från sitt skadehelvete och en sak som oddssättarna verkar ha missat helt under veckans gång är att de båda var bland de bästa paren på den här touren för några år sedan. Nu har det självfallet varit en del kräftgångar för de båda, vilket är så lustigt, men tillsammans är man oerhört samspelta och jag är inte alls förvånad över att man nu tagit sig fram till finalen. Har ett fantastiskt fint facit tillsammans med 31/12, under tre år tillsammans och däribland ett par titlar på futurestouren och en hel del semfinaler på Challengern.

Tittar vi till just denna match-up så är det två par som är väldigt lika varandra i spelsättet. De kommer båda försöka serva så bra som möjligt och döda bollarna tidigt för att kunna hålla ett högt tempo och effektivt spel. Jag har svårt att se breakbollarna flyga fram och tillbaka, utan jag tror de båda kommer spela rätt försiktigt och säkert i sina servegem. Vilket få mig att se tiebreak-möjligheterna i den här matchen och till rutinen tror jag absolut att King och O'Brien kan få med sig minst ett set idag. Jag tycker inte att det skiljer något specifikt i just spelkvaliteten paren emellan utan det är rätt tydligt att man enbart går på senaste formen här och då sätter Krajicek/Withrow som favoriter. Hade dock King/O'Brien spelat mer regelbundet under årets öppning så är jag helt säker på att vi hade fått se ett mer 50/50 anpassat odds, och enligt mig är det vad som är mest korrekt för dagens final i Morelos.

Så har ni inget att göra en lördagskväll, då vet ni att det finns trevligt med dubbeltennis att titta på från varmare bredgrader. Vamos!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt