Hej!

Gick bra igår men trots det, så borde det gått ännu bättre! Tyvärr så var italienarna det som jag hoppades att de inte skulle vara, och genom det, så tappade man 6-4 6-5 och serv för matchen till att bara ta tre poäng efter det. Helt makalöst, men också inte förvånande. Så blir det tyvärr, annars såg det riktigt bra ut då de två andra spelen vann enkelt i raka set.

Dodig/Granollers - Koolhof/Middlekoop (2) @ 3.00 Turnering: ATP Rotterdam 500 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 13:00

Tredje gången på tre dagar som vi backar samma par, jag kan på heder och samvete säga att det börjar bli lite utjatat att skriva om dom. Samtidigt så har de gjort allt i sin makt för att tvinga mig att backa dom också, så man bör inte gnälla allt för mycket.

Oddset är bra här, riktigt bra och sett till marknaden så börjar det sjunka en bra bit under 3 nu. Så det här är nog sista chansen innan timmen före matchstart att få till ett bra odds. Lite märkligt är oddssättningen också, Koolhof/Middlekoop har de senaste två matcherna visat att de menar allvar, de är här för titeln och att få kröna sig mästare på hemmaplan i en 500-turnering. Större än så blir det inte och man har visat det genom att i raka set slå ut två världspar redan.

Det lite märkliga ligger i att inget av dom paren är sämre än Dodig och Granollers, vilket gör att jag har svårt att rättfärdiga oddset på 3 mot holländarna. Visst, nu har faktiskt Dodig och Granollers sett riktigt bra ut de senaste veckorna. Men samtidigt så är det två som hamnat på dekis i sina karriärer den senaste tiden och det är nästan samma scenario som vi hittat för både Kubot/Melo och Rojer/Tecau.

Som de två andra dagarna baserar jag spelet på motivationsfaktorn, det kommer krossa dom att förlora här idag, Koolhof/Middlekoop - och det känns verkligen som att detta är en för bra chans för att inte ta vara på. Sett till självförtroendet så bör det ligga rätt högt för båda spelarna och man har samspelet mellan varandra som en stor avgörande faktor.

Jag gillar sagor, och tennisen är fylld med lyckliga framgångssagor, där de otippade vinner titlar och matcher. Jag hoppas innerligt att denna dag blir lika så, och att vi får kröna det med återigen ett riktigt bra odds.

Jag tror holländarna säger, kom op, men inte riktigt säker på att det är den korrekta översättningen för vamos men vi utgår från det idag.

Kom op!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt