Speltips: Memphis boys in Florida

Hej igen!

Känns som en evighet sedan jag skrev ett inlägg men riktigt så illa är det inte. Utbudet har dock varit illa här de senaste dagarna och man har verkligen fått kämpa för att hitta något dels att spela på men också något med värde i.

bet365 maskar oerhört mycket med utbudet nu i dubbeln och framför allt på lägre nivå då såklart. Jag börjar bli lite orolig med då det känns som att det är en trend som inte är den allra ljusaste för mig som spelar mycket på de lägre ligorna. Vi får se hur det går, kanske är det bara så att man inte riktigt är med denna vecka, en bättring under nästa är allt jag önskar.

Nåväl, vi ska inte dra oss i för mycket om det, med tanke på att jag ändå skriver det här inlägget så borde det ju betyda att jag har hittat något intressant? Det stämmer alldeles utmärkt, så låt oss gräva in och titta på vad vi erbjuds idag.

Glennon/Woog - Takahashi/Tokuda (1) @ 3.25 Turnering: ITF USA F5 Spelbolag: BET365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 20:30

Som vanligt är det väl enklast att klargöra att detta är en stor chansning, jag tycker dock det finns rätt fina tendenser för att spela emot de stora favoriterna idag och det är därför jag gör det.

Tyvärr så är datan så fruktansvärt liten att jag kan räkna Glennon och Woogs dubbelmatcher på mina fingrar, men trots det så tror jag de har något att komma med idag, som inte rättfärdigar 3.25 på dom. Till att börja med så hittar vi Connor Glennon och Jarryd Woog på samma universitet hemma i Tennessee. Där tillhör dom båda University of Memphis där den förstnämnde är senior (sista året) medans den andre är freshman, tror jag, har för mig han har gått där längre men kanske inte. Så till deras fördel så har vi att dom spelat med varandra en del och de känner varandra bra, vilket betyder att de kommer kunna samarbeta bättre och spela mer tight ihop.

Tittar vi till Connor Glennon så är det en spelare som nog glidit väldigt mycket under radarn men som faktiskt har en del att visa upp. Han har till exempel bara spelat en proffsturnering i dubbeln och det var 2011 där han tog sig till semfinalen i en Challenger som inte finns längre i Storbrittanien. Där slog han och sin partner bland annat ut Begemann/Moser, som förr i tiden var två riktiga toppspelare. Annars finns det inte så mycket i singeln att berätta om, han har dykt upp i ATP-turneringen i Memphis ett par gånger men där har tyvärr motståndet varit för bra trots att han stod upp bra i ett par av gemen. Därintill var han hyfsat lovande under juniortiden och lyckades ta sig till bland de 200 bästa i världen. En rätt så typisk brittisk spelare som är duktig med sin kraft i grundslagen.

Jarryd Woog är en amerikan som inte heller spelat så mycket men rankades inom USA som bland de 50-bästa i sin årskull i landet (född 95). Har på sina resultat för det mesta spelat kval i singeln och tog sig i slutet av året äntligen in i huvudturneringen där han var nära att utmana Sekou Bangoura, som är rankad runt 300 i världen.

Woog har bara spelat en professionell match i dubbeln under förra året så den datan säger inte så mycket men han spelade en del med David O'Hare (som är rankad runt 200 i världen i dubbeln) på collegetiden och de hade ett rätt så bra facit tillsammans. Jag tror att han, trots den inkonsekventa datan, har en hel del spel för dubbeln och kan nog spela ett helt okej volleyspel.

Den stora anledningen till att jag spelar emot japanerna är att jag inte tycker dom är så bra i dubbeln att de ska vara så stora favoriter. Misstolka mig dock inte, detta är två riktiga vassa spelare i singeln, där Takahashi fullständigt mosade under 2016 och är redan nu rankad runt 400 i världen och Tokuda är en spelare som jag tror kan klättra en hel del.

De har dock spelat en hel del dubbel tillsammans och där har de ett rätt tragiskt resultat av bara fem vinster och elva förluster. Då är detta också turneringar som spelats i Asien, där startfälten oftast är mycket svagare än resterande delar av världen. Takahashi hade förutom det ett riktigt svagt år i dubbeln 2016, där det märktes rätt tydligt att han prioriterar singeln och han lyckades bara vinna 8 av 26 dubbelmatcher. Tokuda var inte heller mycket bättre och vann bara 5 av 19 matcher under 2016 i dubbeln.

Och det är mycket där i spelets grund ligger, jag tror att japanernas kapacitet i singeln speglas alldeles för mycket kring oddset och deras facit talar inte för att de ska vara så stora favoriter. Samtidigt tror jag Glennon/Woog underskattas och Glennon har faktiskt bevisat att han kan spela dubbel på hög nivå. Jag är lite orolig kring hur bra dom är på gruset, men samtidigt så ska man inte dra för stora växlar kring underlaget i dubbeln.

Jag tror Glennon/Woog kommer vara riktigt taggade och japanerna brukar kunna svänga mycket i andra servarna, där tror jag det finns chans att nyttja. Man bör försöka hålla korta bollar då jag tyvärr tror att japanerna kommer vara för bra om de får för mycket tid på sig men trots att kapaciteten talar för japanerna så ser jag ändå bra möjligheter i ett odds över 3, jag tror absolut de kan spela jämnt mot dom.

Vi får helt enkelt se ikväll, ha en bra dag så länge!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt