Speltips: Speltips Bordtennis - Maxspel

Bordtennis14aug

Efter en bra start i Ochsenhausen under veckans två första dagar blickar vi nu framåt mot veckans andra Challenger. Stannar vi upp en aning och kikar på resultaten så är det glädjande siffror. Det blev en riktig supercomeback igår när båda spelen träffade mitt i prick. Dauud Cheaib fortsatte på samma spår mot Chtchetinine och vevade bollar till höger och vänster. Under dagens spel hade han inte riktigt samma lycka utan stod för omgångens platta fall när han föll mot Haiqal med 1-3. Daniel Kriston räddade upp dagen och gjorde den grön när han besegrade den unga Putuntica med 3-1 i set.

Challenger Ochsenhausen

Tar vi en snabb titt på förutsättningarna inför veckans andra Chally så har vi en solklar favorit. Aleksandar Karakasevic vann veckans första tävling i stor stil och i denna omgång är den ingen som ska kunna stoppa honom. I Miroslav Horejsi har vi ett litet wildcard som kan utmana men då gäller det att han verkligen träffar rätt i en final mot serben.

I övrigt är jag mest spänd på Josip Huzjak. Var står han nu? Han är en av få som faktiskt har slagit Karakasevic i detta startfält och man kan därför inte räkna bort honom helt. Frågan är hur han står sig mot de övriga startfältet. Hade det funnits odds på vinnare här i Ochsenhausen hade jag nog lagt en liten smygare på kroaten.

Sist men inte minst så kan vi fråga oss om Nico Wenger får med sig en match från denna omgång. Tysken sliter och försöker men får inte mycket ut av sitt spel och placerar sig därför allt som oftast längst ner i resultatlistorna. Skräller mot Jimenez denna gång?

Josip Huzjak

Svårt att sätta någon riktig stämpel på Huzjaks form. Är i princip beroende av motståndarens kvalite mot deff och därför är det oftast mycket enkelt att bedöma hans chanser innan matchen startar. I detta startfält ska han vara en klar kandidat att knipa en av slutspelsplatserna. Horejsi brukar ha koll på kroaten men i övrigt bör han inte vara helt uträknad mot någon av motståndarna.

Huzjak spel i stort går ut på att skära bollen och få motståndaren att attackera. Desto mer skruv motståndaren använder gör att Huzjak kan använda skruven och skära bollen tillbaka med ännu mer skruv. Detta är extremt frustrerande för flertalet spelare och det handlar i mångt och mycket om att ha tålamod och en klar plan för matchen. För Huzjaks del handlar det om att hålla sig kall och att använda sin forehandloop med förnuft. Han har en oförmåga att plocka fram den vid helt fel tillfällen, speciellt i stressade lägen.

Muhamad Ashraf Haiqal

Haiqal gjorde sin första(?) Chally under måndag-tisdag. Det var svårt att få något vidare intryck då han stannade på 1-6. Segern kom mot en trött Cheaib och gör siffrorna än mer skrämmande.

Han verkar inte ha någon klar spelplan och ser ut att vara allt utom en färdig spelare. Det ska bli oerhört intressant att se om han kan steppa upp i denna omgång då jag annars inte förstår vad han gör här. Nu får han dock lite beskedligare motstånd i form av framförallt Wenger och Jimenez.

Kikar jag på siffror internationellt och historiskt sett så är det heller inte som skrämmer med Haiqal. En spelare som säkert vill utvecklas men har en lång väg för att ta nästa kliv.

Slutsats och speltips

Jag tänker inte göra det svårt denna gången. Huzjak och Haiqal möts för första gången vilket ger en enkel ekvation att Huzjak har en enorm fördel. Haiqal vet verkligen inte vad som väntar och har troligtvis aldrig tidigare mött denna typen av deff. Huzjak fullkomligt älskar dessa matcher när motståndaren borrar 9/10 bollar i nät.

Vi fick även en indikation på Haiqals förmåga mot deff under måndagen då han mötte Chtchetinine. Han skramlade ihop 13 bollar över tre set och då är vitryssen ruskigt mycket mer lättspelad än Huzjak. Jag förstår faktiskt inte att bolagen lärt sig efter den utskåpningen.

En korrekt lina hade absolut legat på -2.5 här runt 1.90 kanske. Nu erbjuds vi en klart generösare lina och det är bara att öppna plånboken och maximera insatsen till 10/10.

Speltipsen lyder som följande:

Muhamad Ashraf Haiqal vs Josip Huzjak

Spel: Josip Huzjak -1.5 @ 1.61

Stake: 10/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 13:50

Lycka till!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.