Speltips: Större underdog än sist

Tjena,

Ingen lycka på torpet idag heller. En Hampus Nordberg som levererade kraftig under sin nivå gjorde så att vi redan där var 10u back. Jag tycker att han bör behärska Chtchetinine bättre men det känns som att han blir väldigt passiv. Han borde våga panga på mer likt Vostes och emellanåt rycka i djupled. Han drar också med alldeles för mycket skruv vilket gör att han får en superdeff tillbaka som nästan är omöjlig att dra på. Tjonga upp den utan skruv och försök sedan kom på och avgör bollen är melodin mot MR C.

Dagens glädjeämne var Baggaley. Helt sagolik upphämtning mot Petr David och det var helt underbart att se på. Ochsenhausen behöver fler vinnarskallar och i Baggaley har de verkligen fått en. Han skrek så att hela hallen gungade och David stod mest förundrad och såg på. Detta är för övrigt ett väldigt bra sett att psyka ner David på då matchen helt plötsligt handlar om vem som kan skrika högst. Liknande melodi använde Baggaley i veckans första omgång när de stötte på varandra i semifinalen.


Challenger Ochsenhausen

Hampus Nordberg vs Lehel Demeter

Spel: Lehel Demeter @ 3.10

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 10:30

Jag kommer säkert få äta upp detta spelet men oddset på Lehel Demeter är alldeles för högt här. Samtidigt kan jag förstå bolagen att de trissar upp detta oddset med förutsättningarna som finns.

Lehel Demeter är i praktiken utslagen om inte varenda resultat går vägen för honom imorgon - vilket inte kommer att hända. Redan där har vi en sak som bör öka Demeters odds i logiken. Nu visar det sig att det inte finns någon logik alls i Ochsenhausen då jag själv spelat på exakt dessa förutsättningar åtskilliga gånger. Nordberg krigar på för en slutspelsplats och denna matchen kan komma att betyda mycket. Vänder vi på det så kan vi få se en nervös Nordberg mot en Demeter som kan spela ut hela sitt register utan att bry sig nämnvärt.

Lehel Demeter har faktiskt gjort en riktigt bra vecka. Åkte ut på ett set i veckans första Chally men levererade stort sista dagen. Han satsar enormt i returspelet och i spelet som stort och därigenom blir det väldigt knasiga resultat när han är inblandad. Får han till det i en hel match så kan han i praktiken slå varenda spelare här men går det emot går det emot så rinner det iväg väldigt snabbt,

Hampus Nordberg gjorde två riktigt bra Challys här under sommaren. Jag trodde han skulle fortsätta med det denna veckan. Han levererade inte alls i veckans första gruppspel men sedan kom han igång. Igår gjorde han flertalet bra matcher, dock mot sämre motstånd, men idag var han tillbaka på ruta ett. Det känns som att han inte riktigt hittar spelet och framförallt motivationen. Det är något som skaver men samtidigt lär han trippa igång i ett slutspel igen.

Lehel Demeter gjorde en riktigt fin match mot Nordberg i tisdags och besegrade honom med 3-1 då. Den gången erbjöds 2.50 på ungraren. Att vi nu får extremt mycket bättre odds är för mig ofattbart. Lehel kan spela riktigt bra och svajar Hampus det minsta så är det bara att tacka och ta emot för 3.10.

Vi håller tummarna och så får Nordberg lösa slutspel i första matchen mot Vostes istället.

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt