Speltips: Marginalerna på rätt sida

Bordtennis 10/9

Tjena,

Förra veckan blev väldigt mycket upp och ner. Det tog liksom inte riktigt fart åt något håll. Jag lyckades iallafall träffa rätt på maxspelet under fredagen vilket alltid är skönt då värderingen var rätt.

Igår kväll blev jag väldigt intresserad då jag såg dagens startfält. Det kändes som att det skulle finnas flera spelvärda alternativ. När oddsen väl kom ut blev jag dessvärre inte lika glad. Bolagen verkar ha gjort sin läxa och det känns som en väldigt svårt Chally att bedöma i detta läge.


Challenger Ochsenhausen

Carlos Muhlbach vs Anders Eriksson

Spel: Carlos Muhlbach @ 4.00

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 14:30

Anders Eriksson är korrekt satt som storfavorit i denna matchen. Håller Eriksson nivå i denna matchen så blir det troligen en ganska kort match och spelet rättas rött tidigt. Eriksson är dock inte helt klar som spelare och i denna matchen mot en materialspelare kan det synas, förhoppningsvis. Vi ska dock ha mycket marginaler med oss här, det får vi inte glömma.

Muhlbach, föredetta Arcila, har inte sett bra ut under 2018. Han vet inte helt hur han ska använda sitt material och det blir ofta pannkaka. När han däremot får till det blir han riktigt farlig. Han har slagit spelare som Mendes och Ecseki under 2018 och det talar ändå för att det finns kvalite hos Muhlbach.

Anders Eriksson som har bytt från Halmstad till Söderhamn inför denna säsongen har fått en pangstart med 4-0 i kvot efter två matcher i Pingisligan. Bortsett från att han slog Eric Jouti så har han haft ett ganska beskedligt schema än så länge. Han hade stora problem med en defensivspelare i första matchen och det gör att jag får upp hoppet en aning inför denna matchen.

Anders Eriksson har börjat dagen bra med att slå Hampus Nordberg och det talar väl inte heller för detta spelet. Vi får dock inte glömma att detta kommer bli en helt annan typ av match. Muhlbach förlorade i tre raka mot Demeter och efter det har oddsen ökat på honom i alla matcher. Inget konstigt att Demeter vinner den matchen enkelt då han känner till Muchbach spelstil utan och innan.

Hela detta spelet bygger på att Eriksson kommer få problem med Muhlbach material. Kommer han fel in i denna matchen så kommer en osäkerhet byggas upp och då kan denna matchen bli riktigt jämn. Jag ser Eriksson som favorit i denna matchen men till 4 gånger pengen så finns det ett visst värde i denna matchen och det är vi inte sena med att utnyttja.

I övrigt kommer det bli en lugn dag i Ochsenhausen men på tisdag hoppas jag att spelarna klarnat och att det finns mer värde att plocka.

Ha en trevlig måndag!

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt