Speltips: Har inte släggan för att hota

Bordtennis 6/8

Tjena,

Ingen bra dag alls. Vi föll lite på mållinjen idag då flera av matcherna kunde fått ett bättre öde. Mest minns vi Kovacs som självklart skulle ha slagit Brossier. Tyvärr finns det flera förlorare i Ochsenhausen och kan man inte stänga matcher förtjänar man inte mer. Det är ingen ide att grämma sig utan vi går vidare till morgondagen.


Challenger Ochsenhausen

Evgueni Chtchetinine vs Benjamin Brossier

Spel: Evgueni Chtchetinine @ 2.36

Stake: 5/10u

Bookie: NordicBet

Spelstopp: 09:10

Återigen Chtchetinine i rampljuset. Denna gången mot en fransman i tveksam form. Bolagen tycker rätt olika här men oddset har droppat en del på Brossier under kvällen så jag går emot marknaden här.

Formen hos Chtchetinine verkar vara väldigt bra. 3-0 i matcher idag med endast ett förlorat set. Ett extra plus till vitryssen som spelade väldigt bra i inledningsmatchen mot Kovacs idag. Där trodde jag att Kovacs skulle kunna störa rejält men MR C gjorde en riktigt bra match och bjöd knappt på ett misstag.

Chtchetinine är faktiskt på plats 6 på rankinglistan i Ochsenhausen under 2018. Konstigt kan tyckas men han har också gjort flest turneringar av alla spelare. Fortsätter han på samma sätt så kommer han troligtvis kvalificera sig för finalspelet dagarna innan jul.

I denna matchen tror jag extra på Chtchetinine mycket på grund av dagens spel. Det som talar emot är en tidig match.

Fransmannen Brossier har inte sett bra ut under dagen. Förlust mot Putuntica i första matchen och sedan seger med ett halmstrå mot Kovac. I dagens sista match mötte han blåbäret Wenger och lyckades där med konststycket att förlora ett set. Nej, formen är inte där.

Brossier är annars en spelare som tidigare har spelat en del på touren. Efter att ha varit borta ett tag har han inte hittat tillbaka och är nu i Ochsenhausen för att försöka hitta formen. Emellanåt känns det som att han försöker lite för mycket.

Det finns ett par nycklar inför morgondagens match. Brossier har ingen jättebössa och jag har svårt att se honom slå ut MR C. Fransmannen är rätt safe och här är nyckel att Chtchetinine har tålamodet att hålla bollen i spel och får Brossier att slå bort sig. Det negativa är som vanligt att det är morgonmatch då man aldrig vet hur vitryssen känner sig i kroppen. Ska vi hitta en sista positiv sak istället är det att Brossier inte har bra resultat mot defensivspelare överlag.

Öppen match som egentligen kan sluta lite hur som helst. 2.36 betyder därför värde och vi lastar in en peng på vår älskade deff.

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt