Speltips: Dags att vända skutan

God kväll,

Det är ingen mening med att sitta och beklaga sig här längre. Ni vet alla att spelen är under all kritik för tillfället. Jag gör allt i min makt för att analysera varje spelen men i nuläget så känns det som att jag är riktigt fel på bollen.

Imorgon ska veckans andra Chally avslutas och jag nöjer mig med ett spel tills vidare. Håll utkik i spelboken under dagen då det kan komma spelvärda matcher när det börjar dra ihop sig.

___

Challenger Ochsenhausen

Florian Bluhm vs Adam Szudi

Spel: Adam Szudi -1.5 @ 1.80

Stake: 7/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 08:30

I grund och botten ska det skilja flera nivåer mellan dessa spelare. Varför bolagen ändå har valt att sätta oddsen såhär "jämnt" beror till största delen på Szudis dag i onsdags. Att bara gå på den dagen kan jag tycka är lite väl enkelt men det är bara att tacka och ta emot då vi nu erbjuds ett riktigt fint odds på hcp-linan.

Som sagt, Szudi hade en dyster onsdag. Han kom fel in i det direkt i och med förlusten mot Ollivier i första matchen med 2-3. Hade det blivit vinst där så hade Szudi säkert kunnat gå rent fram till nu, så jämnt är det faktiskt i denna Challyn. Under dagens spel såg det klart bättre ut kan jag tycka. Nu fick han visserligen bara en match, Chtchetinine lämnade W.O pga sjukdom, men att slå Gorak är definitivt ett styrkebesked från ungraren.

Szudi står på 1-3 i nuläget och kan som bäst hamna på 3-3 efter morgondagens spel. Mendes och Ollivier är redan klara för slutspel på 4-1 i nuläget. Där bakom är det dock lite bökigt. Vi har Floras på 3-2, Gorak på 2-2 och Duranspahic på 2-3. Vid två segrar för Szudi imorgon så bör han alltså ha en hyfsad chans att krångla sig vidare. Det som talar emot, förutom att han måste slå både Bluhm och Floras, är hans setkvot. Ska vi se det positivt betyder det att de inte finns någon chans för underskattning i matchen mot Bluhm och att skänka bort set hejvilt borde vara det sista Szudi vill.

Florre Bluhm alltså. Tysken har inte haft det lätt på sista tiden. Han har 1 seger på de 12 senaste matcherna i nuläget och spelet som helhet ser väldigt dystert ut. Han har inte kvar det positiva mindsetet utan ser ut som en själ utan framtidsutsikter. Något måste till och att det skulle ske imorgon ser jag som osannolikt.

Szudi har slagit Bluhm tidigare, 3-1, och i det mötet gav ungraren i princip bort ett set på ren underskattning. Det bör alltså inte ske denna gången om ni läste texten ovan.

Även om vi sitter på en Szudi som inte har någon toppform så känner jag mig hyfsat trygg imorgon och väljer därför att gå lite tuffare in med 7 investerade units. Lycka till!

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt