God Kväll på er,

Fredagen slutade i sorgens tecken då det blev ett minusresultat. Blogginlägget där fokuset var på Wiecek blev faktiskt ett totalt fiasko. Han hade två setbollar i första set men efter att ha brännt båda två så var jag ganska snabb med att rätta rött i spelboken. Kommer man i underläge mot en defensivspelare, speciellt efter att ha haft det läget i första, så blir det mentalt jobbigt. Det syntes också ganska tydligt på Wiecek som tappade allt vad tålamod heter.

Kuzmin gjorde jobbet fint mot Chtchetinine och jag är glad över att jag vågade den tuffare linan i den matchen. Sedan avslutades veckan med ett riktigt uselt spel. Vostes behövde helst vinna 3-0 för att säkra slutspel och jag gick alldeles för mycket på det i matchen mot Tomaszuk. Belgaren hade sett usel ut under hela turneringen och jag skulle självklart ha vägt in det mer i spelet.

---------------------------------

Admir Duranspahic vs Florian Bluhm

Spel: Florian Bluhm @ 2.20

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 10:30

En snuskigt svår Chally på förhand. Det känns som att det finns extremt mycket dåliga skallar i detta gänget. Det finns ett gäng favoriter här men det är i princip omöjligt att veta hur de levererar imorgon. Det låter troligen som att det kan bli ett gäng högoddsare imorgon men inte heller det är troligen. Underdogsen känns rätt veka och brutalt osäkra även dom. På förhand så känns det som att jag kommer vara otroligt passiv denna Challyn samtidigt som det alltid kan öppna upp sig under de långa måndagarna.

Imorgon väljer jag att gå på Bluhm som är underdog i denna matchen även om oddsen sitter ganska jämnt. Florian Bluhm är en tysk defensivspelare som inte är känd i några större kretsar. Trots att han är defensivspelare så tycker jag att styrkan istället ligger i när han kan vända spelen från deff till off. Det gör att han blir väldigt oberäknelig och att moståndaren aldrig kan slappna av. Dessvärre så faller han in för mycket i det defensiva spelet i vissa matcher och framförallt när han bränner en del forehands i början av matcherna. Kort och gott så sitter vi på en spelare med höga kapacitet men med väldigt djupa dalar.

Admir Duranspahic är en storväxt spelare som tar upp mycket plats vid bordet. Jag har en ganska skev bild av honom då jag aldrig riktigt har sett honom spela jättebra. Känslan är lite att han lever mycket på andras misstag då han är ganska säker och gärna vill hålla in bollen på bordet.

Det var ett par saker som gjorde att jag föll för oddset på Bluhm i denna matchen.

  1. Bluhm har ett fruktansvärt bra facit i morgonmatcherna. Jag har tidigare nämnt att defensivspelare ofta behöver hitta tajmingen i deffen under början av dagen. Detta verkar inte gälla Bluhm, troligtvis för att han också kan spela offensivt. Det är rätt obehagligt att gå in mot Bluhm i första matchen kan jag tänka mig pga att du måste vara på tårna direkt. Du kan inte stå och skära tillbaka bollarna för då attackerar tysken och när du är offensiv måste du vara extremt nogrann.

  2. Admir är, som jag tidigare skrev, väldigt stor. Även om han får en bättre räckvidd kan det bli ett problem mot Bluhm då han troligtvis måste runt i backhandhörnet för att jobba med sin forehand. Därigenom blir han väldigt sårbar långt ut i forehandhörnet och med ett sämre fotarbete så ska Bluhm kunna utnyttja detta.

  3. Bluhm har gjort ett par turneringar i juni och juli och jag känner mig ganska trygg över hans form. Han tävlar här regelbundet och det kan inte ha hänt speciellt mycket åt något håll på ett par veckor. Admir däremot har jag inte sett spela på väldigt länge. Självklart finns det andra tävlingar men det kan också vara så att han precis har kommit igång med bordtennisen efter ett uppehåll under ett par veckor i sommar. Därför sätter jag ett stort utropstecken för honom där.

Med det sagt så känns det ganska bra att sitta på tysken till 2.20 imorgon. Det är en del frågetecken inför denna matchen och jag skulle aldrig få för mig att backa Admir till det oddset. Jag hoppas att vi kan utnyttja att det är första matchen och att Bluhm har ätit sin gröt till frukost.

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.