Speltips: Skallen avgör bottenmötet

God kväll,

Jag är för tillfället inne i en sådan period där allt bara träffar. Det känns nästan lite som att man kan blunda och klicka. En skön känsla helt klart men också otroligt farlig då dippen brukar komma ännu hårdare då. Man lär sig dock för varje dag inom betting och jag vill nog tro att jag inte är lika naiv som för ett par år sedan.

Imorgon kör vi lite dubbelt med Ochsenhausen och Japan Open. Jag kommer inte att vara så aktiv imorgon då dagen är vigd åt andra aktiviteter. Vi får se om det kommer något inlägg från Japan Open under helgen men det lutar åt att jag faktiskt tar ledigt och fokuserar på annat.

----------------------------------------------

Challenger Ochsenhausen

Valerij Rakov vs Jakub Folwarski

Spel: Valerij Rakov @ 2.10

Stake: 3/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 11:10

Rakov alltså. Han är en gubbe som figurerat i Ochsenhausen väldigt länge nu. En ganska go spelare att ha med i rekarna då han har otroligt många up and downs från vecka till vecka. Jag har runt 5 raka vinster med honom involverad och vill tro att jag har haft hyfsad koll på honom senaste veckorna. Han harvar som vanligt rätt långt ner i listorna men på sistone har han ändå haft det lite i egna händer inför sista dagen. Resultat i denna omgång? 2-3 vilket betyder att han i praktiken har chansen. Han möter dock Kosowski i första matchen imorgon och kommer att vara utslagen när denna matchen spelas.

Folwarski då? Han har gått från en spelare jag gick emot från början till att denna vecka spela honom istället. Extremt ojämn som de flesta här men med den skillnaden att skallen ger vika efter ungefär ett förlorat set. Han står på 1-4 imorgon och det är på grund av detta som jag ser värde i Rakov. Ukrainaren är van vid att vara utslagen medans Folwarski troligtvis kommer att ha klart svårare att hantera detta.

Spelarna möttes faktiskt för ett par dagar sedan. Den gången stod Rakov i 2.37 men förutsättningarna var annorlunda då. Trots förlust med 2-3 för Rakov den gången så står han alltså lägre nu. Jag hade hoppats på ett något bättre pris men samtidigt verkar bolagen ha samma tankar som jag gällande Folwarski.

I förra mötet vann Folwarski de två första seten och tappade därför inte skallen på samma sätt som tidigare. Skulle Rakov få första i denna matchen så känns det som att vi sitter riktigt bra i båten. Rakov är en riktigt fin spelare mot deff. Han slog tex Chtchetinine igår. Samtidigt är Folwarski en mer offensiv spelare likt Florian Bluhm. Detta ställde väl ukrainaren något i första mötet då det tog ett tag för honom att hitta in i matchen. Denna gången bör han ha taktiken klar från start.

Inget jättevärde i matchen men ner till 2.00 är den spelbar. Som ni har läst bygger mycket av spelet på motivation eller bristen på det och jag hoppas att Rakov går in till denna matchen med en starkare skalle.

@tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt