Speltips: Favoriten bör ha toppchans

Tjena,

Marton Szita gjorde verkligen jobbet för oss idag när han vann alla sina tre matcher. Jag tycker väl inte han imponerade nämnvärt utan det var rent värde som jag spelade på här. Det ser ni säkert på de spel jag har skickat ut inför morgondagen.

Petr David lämnade skutan efter matchen mot Cheaib idag och därför är det nu bara sju spelare kvar i tävlingen.

------------------------------------

Challenger Ochsenhausen

Jiri Martinko vs Nandor Ecseki

Spel: Nandor Ecseki -1.5 @ 1.61

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 09:10

Nandor avslutade veckans första Chally väldigt fint och har tagit med sig delar av spelet till denna omgången också. Jag ser också honom som en av favoriterna att ta hem denna Challyn och visst bör han vara lite revanschsugen efter finalförlusten mot Lind senast.

Nandor är fin i serve- och returspelet och har överlag ett internationellt spel i sig. Då Martinko vill ha ett liknande spel så ska det vara stor fördel Ecseki här.

Martinko är en yngre tjeck som har haft det väldigt svårt i Ochsenhausen. På den internationella banan har han faktiskt hyfsade resultat därför är detta en aning förvånande för mig. Han stannande på 2:5 i förra Challyn och slutade sist och under dagens spel så har han förlorat båda sina matcher.

Han har spelet i sig men det känns som att huvudet inte riktigt hänger med för stunden. Jag har försökt att se ljusglimtar men i nuläget ser det väldigt mörkt ut.

Spelarna möttes även i veckans första Chally och där segrade Ecseki med 3-1 i en rätt dålig match från ungrarens sida. Efter den matchen har han växlat upp ytterligare och därmed känns handicapet i denna matchen helt rätt. Ecseki står på 1:1 efter första dagens spel och har verkligen inte råd att slappna av här vilket gör att vi inte behöver oroa oss för någon underskattning.

Kämpa Nandor!

-----------------------------------------

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt