David - tabletennisbets blogg

Speltips: Favoriten bör ha toppchans

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Tjena,

 

Marton Szita gjorde verkligen jobbet för oss idag när han vann alla sina tre matcher. Jag tycker väl inte han imponerade nämnvärt utan det var rent värde som jag spelade på här. Det ser ni säkert på de spel jag har skickat ut inför morgondagen.

Petr David lämnade skutan efter matchen mot Cheaib idag och därför är det nu bara sju spelare kvar i tävlingen.

------------------------------------

Challenger Ochsenhausen

Jiri Martinko vs Nandor Ecseki

Spel: Nandor Ecseki -1.5 @ 1.61

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 09:10

 

Nandor avslutade veckans första Chally väldigt fint och har tagit med sig delar av spelet till denna omgången också. Jag ser också honom som en av favoriterna att ta hem denna Challyn och visst bör han vara lite revanschsugen efter finalförlusten mot Lind senast.

Nandor är fin i serve- och returspelet och har överlag ett internationellt spel i sig. Då Martinko vill ha ett liknande spel så ska det vara stor fördel Ecseki här.

Martinko är en yngre tjeck som har haft det väldigt svårt i Ochsenhausen. På den internationella banan har han faktiskt hyfsade resultat därför är detta en aning förvånande för mig. Han stannande på 2:5 i förra Challyn och slutade sist och under dagens spel så har han förlorat båda sina matcher.

Han har spelet i sig men det känns som att huvudet inte riktigt hänger med för stunden. Jag har försökt att se ljusglimtar men i nuläget ser det väldigt mörkt ut.

Spelarna möttes även i veckans första Chally och där segrade Ecseki med 3-1 i en rätt dålig match från ungrarens sida. Efter den matchen har han växlat upp ytterligare och därmed känns handicapet i denna matchen helt rätt. Ecseki står på 1:1 efter första dagens spel och har verkligen inte råd att slappna av här vilket gör att vi inte behöver oroa oss för någon underskattning.

Kämpa Nandor!

-----------------------------------------

@Tabletennisbet

David - tabletennisbets blogg

David - tabletennisbet

David, som huserar under namnet tabletennisbet, brinner för sporten som många andra ser som en källarsport. Han jobbar in spelen tillsammans med sin hund som skäller in spelen åt honom. David har fört en relativ anonym tillvaro men vill nu ut i offentligheten för att sprida sin kunskap och få fram bordtennisen i rampljuset. Det är inte alltid lätt att få fram statistik från bordtennis vilket gör att David har byggt upp ett stort kontaktnät och tillbringar alldeles för många timmar framför sina datorskärmar.

Sveriges bästa

Kända profiler