Speltips: Polish Open - Åttondelsfinal

Tjena,

Igår blev det volym-deluxe från min sida. Tiden fanns att grotta ner sig i kombination med att det fanns en en drös med värde. Olyckllgt nog lyckades jag pricka in alla högoddsare som inte skrällde. För skrällde, det gjorde det verkligen igår. Flera tunga favoriter åkte ut och det är en galet öppen turnering.

---------------------------------------------

Polish Open - Åttondelsfinal

Darko Jorgic vs Antoine Hachard

Spel: Hachard @ 2.10

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 11:30

Detta känns tungt. Jorgic är en up and coming som jag verkligen gillar och att behöva gå emot honom i denna matchen känns väl inte jättekul. Jag kikar dock bara värde och vill vinna pengar så ur den bemärkelsen är det inga som helst problem.

Jorgic spelade U21-EM i förra veckan och jag såg väl honom och Polansky i en final. Tyvärr spökade slovenens nerver, vilket jag inte har sett tidigare, och Pletea lyckades besegrade honom i semifinalen.

Denna veckan så hoppade han över U21-spelet och satsade fullt ut på herrsingel. Det har hittills varit ett lyckat koncept då han nu har tagit sig till åttondelsfinal. Han hade en rätt lätt förstarunda där han mötte en svag japan. I sextondelsfinalen ställdes han mot Jiang från Hong Kong i ett rätt öppet möte. Den unge slovenen visade sig vara starkare där och segrade med 4-3 efter 11-9 i avgörande set.

Fransmannen Hachard såg inte bra ut under 2017. Jag tyckte han hade problem med det mesta både i franska Pro A och internationellt. Detta är en spelare som jag följde ganska mycket tidigare och trodde en del på.

Nu har han dock lyckats här och tagit sin fram till åttondelen. Han besegrade koreanen Kim i första rundan vilket får ses som en bra seger. Hachard har haft svårt att ta sig in i turneringarna tidigare men nu kanske det har vänt i en match som jag trodde han skulle förlora. Sedan föll lotten på indiern Shetty. Lite smålurig match för fransmannen då Shetty kan blixtra till emellanåt. Hachard löste dock det rätt enkelt och vann med 4-1.

Summa summarum så har fransmannen sett klart bättre ut under 2018. Han har också tagit ett par fina segrar i Pro A. Jag känner väl att det bör vara dags för honom i denna tävlingen.

Det är en väldigt öppen match och Hachard ska inte stå som favorit här. Jag tycker dock denna matchen lutar väldigt mycket åt 50/50 och därför finns det ett litet värde i att spela Hachard här. Jorgic har spelat extremt mycket matcher under ett par veckor nu och har samtidigt visat upp lite nerver när vi går in i slutskedet av turneringarna. För Hachards del är detta en jättechans till att få till ett riktigt bra resultat i inledningen av 2018.

------------------------------------------

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt