Speltips: Lever på förra årets meriter

Tjena,

Riktigt usla bloggspel igår och en dålig dag överlag. Helt ärligt så var mina analyser inte alls bra och jag tar på mig det fullt ut. I vanliga fall brukar jag kunna skylla på marginaler hit och dit men igår läste jag de flesta matcher helt fel.

Möregårdh gjorde en riktigt fin match mot Groth och det var typiskt att han skulle torska 9-11 i avgörande när vårat spel redan var kört. Vi har iallafall en svensk att tro på i framtiden!

------------------------------------

Challenger Ochsenhausen

Jakub Kosowski vs Miroslav Horejsi

Spel: Jakub Kosowski @ 2.10

Stake: 7/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 11:50

Två veteranter, speciellt i Chally-sammanhang, drabbar samma i något som kan bli en viktig och avgörande match.

Jakub Kosowski gick till finalspelet i förra årets Chally. Han hade det lite tufft just i slutet av året och därför lyckades han inte helt i finalen heller. Han slutade till sist på en 6:e plats.

I år känns Kosowski något piggare. Han gjorde sin första Chally 3-5/1 och slutade då på 5-2 i gruppspelet. I semifinalen tog han sedan en stor seger mot Stoyanov för att i finalen förlora mot Vrablik.

Miroslav Horejsi hade tvärtemot Kosowski en riktigt fin avslutning på året. Jag varnade redan lite inför finalen att om han fick till det så skulle han bli farlig. Han prickade verkligen dagsformen perfekt och vann hela Challyn 2017. Man får ändå säga att det var en skräll. Bolagen verkar dock ha gått på detta mycket under 2018 då Horejsi ofta varit nerspelad.

I år har Horejsi börjat året fruktansvärt dåligt. Då menar jag inte bara att resultatet inte gått hans väg utan spelet överlag har varit riktigt risigt. Han inledde denna vecka med att gå 2-5 i den första Challyn. Ett så dåligt resultat har jag nog aldrig sett från honom. Han har inlett andra Challyn väldigt tveksamt också. Igår gick han in och förlorade mot Jimenez vilket nästan måste vara tidernas skräll här. Han försökte verkligen ta sig in i matchen men med den spelstilen Horejsi har så är det ofta allt eller inget.

Kosowski har vi på 3-2 inför sista dagen. Han möter Jimenez i den tidiga matchen idag vilket gör att jag redan nu ställer Kosowski på 4-2. Han kommer troligtvis inte ha jättemycket att spela för i denna matchen vilket såklart kan försämra spelet en del. Men vill han vara helt säker på sin tredje plats och slippa Blazczyk i en semifinal så gör han bäst i att vinna mot Horejsi.

Horejsi har vi på 2-3 inför den avslutande dagen. Han går in mot Tomaszuk i första matchen vilket kan bli lite klurigt för Miroslav. Det räcker dock inte att han vinner den för att vara säker utan han måste också slå Kosowski.

Det är ofta allt eller inget för Horejsi då han spelar mycket på chans. Nu har han kommit fel till bollen i en hel vecka vilket gör att han inte ska stå som favorit mot Kosowski. Polacken ser däremot stabil ut och det finns egentligen inget att klaga på. Man vet lite vad man får av Kosowski.

De möttes en gång under 2017 och då vann Kosowski med 3-1. I vanliga fall hade jag nog inte rört en sådan här match så nära slutspelet men med dagens förutsättningar så känns Kosowski som en klarare favorit i denna matchen. Jag hade nog till och med kunnat vända på oddsen inför matchen.

-----------------------------------------

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt