Speltips: Tysk varg saknar gnista

Tjena,

De sjutton första dagarna av det nya året har börjat riktigt fint om vi kikar enbart på bloggspelen. Då bloggspelen är de jag lägger ner mest tid på så är det såklart skönt när de betalar tillbaka på detta sätt.

Dagens bloggspel hittade också hem som ni kanske förstår. Oddset var ju tvärskevt redan från start och det visade sig också i matchen. Jimenez hade stora problem med Happeks tempoväxlingar och hittade aldrig riktigt in i matchen. Happeks seger skrev till 3-0 i set.

-----------------------------------

Challenger Ochsenhausen

Tomasz Tomaszuk vs Sven Happek

Spel: Tomasz Tomaszuk -1.5 @ 1.61

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 10:30

Dags för andra dagens spel av tre i veckans avslutande Chally. Vi kikar närmare på mötet mellan en ojämn polack och en tysk varg.

Tomasz Tomaszuk är inte någon av mina favoritspelare. Jag tycker överlag han blandar och ger lite för mycket och tekniken kan verkligen diskuteras. Han gör ändå rätt hyggliga resultat och idag störde han ett par riktigt bra spelare.

Sven Happek kämpar på i botten av Challyn. Han har en hyfsat jämn nivå och därför är det ganska lätt att veta vad man får utav honom.

Tomaszuk slog Bankosz med 3-1 i dagens första match. Han fick matchen dit han ville samtidigt som Bankosz befinner sig i en urusel form. Efter det visade Tomaszuk prov på att formen är god. Det blev två förluster men väldigt tighta sådana mot Vrablik och Kosowski. Båda matcherna förlorades med 2-3 men att ta det så långt är riktigt starkt ändå.

Happek slog som bekant Jimenez i dagens första match. Efter det hade han inte mycket att hämta då det blev stryk mot Horejsi och Blazczyk i raka set.

Tomaszuk lär ha en bra chans att vinna sina två matcher imorgon då han möter Happek och Jimenez. Skulle han göra det så står han på 3-2 inför fredagen vilket gör att han har lite häng på slutspel. Detta tror jag verkligen påverkar Tomaszuks motivation i rätt riktning. Vi ser flera spelare som har taskig attityd här därför är det alltid viktigt att spela på dem i rätt matcher.

Happek tycker jag har verkat lite småseg det sista. Han har inte den där riktiga gnistan för tillfället och hänger mer med huvudet efter en förlorad boll än gapar vid en vunnen.

Tomaszuk vann deras senaste möte under 2017 med 3-1 vilket gör att polacken har koll på Happeks lite halvmärkliga serve som ibland kan ställa till det.

Tomaszuk bör vinna denna matchen enkelt på ren kvalite och bättre motivation även om spelarna står på samma kvot inför matchen.

--------------------------------

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt