Speltips: Vinnarskallen är ett frågetecken

Tjena,

Bloggspelet såg otroligt ljust ut efter två spelade set idag. Floras fick med lite flyt med sig första efter att Demeter haft en setboll. Även andra set var knallthårt där Floras också vann med två bollar. Efter de två seten så kändes ändå spelet klart. Jag hade uppfattningen att Demeter skulle vika sig fullständigt. Självklart kämpade Demeter som ett djur och tog sig tillbaka in i matchen. Han vann till slut fullt rättvist mot en blek och osäker Floras. Det helt matchavgörande blev när Demeter insåg att backhandserven var vapnet till seger. Genom att använda den kunde han direkt komma in och jobba med sin knallhårda backhand som för dagen var magnifik.

-------------------------------------------

Challenger Ochsenhausen

Adam Szudi vs Sushmit Sriram

Spel: Adam Szudi @ 1.769

Stake: 7/10u

Bookie: Pinnacle

Spelstopp: 12:30

Oj vilken spännande morgondag vi har framför oss! Vi har sju potentiella spelare som teoretiskt kan ta sig till semifinal. Bara avhängde Happek på 0-5 är ute. Vi har också en spelare som redan är klar för slutspel, Achanta, som står på fina 5-0.

Det här är en match som jag faktiskt spelade åt motsatt håll i senaste mötet. Då var det spelarnas första möte och jag trodde att Szudi skulle få stora problem med Srirams material. Jag kunde nog inte ha mer fel den gången och Szudi vann 3-0. Det ska sägas att i två av seten så skiljde det inte mer än två bollar. Egentligen räcker den segern som argument för denna reken men vi ska också gå lite djupare in på det hela.

Adam Szudi är en ungersk spelare som är ute väldigt ofta och tävlar internationellt. I Ochsenhausen befinner han sig också då och då men får det inte helt att stämma. Han gör ofta bra matcher mot de bättre spelarna men har svårt att stänga matcher som han "ska" vinna.

Sushmit Sriram har senaste halvåret hittat till Ochsenhausen regelbundet. I början var jag imponerad av honom och såg en ny Huzjak i honom som skulle kunna slå de bästa spelarna bara på sitt material. Han hade också ett par fina turneringar här till en början. Efter det har det inte sett lika bra ut. Han kan fortfarande vinna mot de flesta men också förlora mot de allra sämsta. Det gör att han ofta hamnar på ca tre vinster vilket inte räcker för att ta sig till ett slutspel.

Imorgon går Szudi in vid 09:50 och möter Floras. Szudi står på 3-2 inför den matchen och skulle nog ha råd att förlora om han senare slår Sriram. Resultatet i den matchen tror jag inte kommer avspegla sig i matchen mot Sriram. En viktig detalj är dock att Sriram bara spelar en enda match imorgon och det blir den mot Szudi vid 12.30. Han måste alltså vänta till lunch innan han får gå in i hagen. Där han Szudi enligt mig en rejäl fördel. Sriram har sett ofokuserad ut långa stunder och att inte få spela matcher innan lunch gör inte saken bättre.

Troligtvis kommer segraren i denna matchen ta en av slutspelsplatserna medans den andra åker ut. Srirams vinnarskalle är under all kritik vilket gör att Szudi har en fördel även där.

Så för att summera det kort:

- Szudi vann enkelt i deras senaste möte.
- Sriram spelar inte förran 12.30 medans Szudi har en match i benen.
- Srirams vinnarskalle i en avgörande match är ett stort frågetecken.

Vill ni gå lite hårdare in på denna matchen så funkar -1.5 @ 2.10 5u hos bet365 nästan lika bra. Vinner Szudi denna matchen så bör han göra det enkelt.

---------------------------------------

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt