Speltips: World Tour Grand Finals

Tjena,

Ingen höjdardag igår då Huzjak inte räckte till mot Floras. Polacken var alldeles för lugn och cool för att dra bort sig och kunde vinna med 3-1. Huzjak hade sina lägen att ta sig in i matchen med var en aning stressad under stora delar av den.

I övrigt så hade jag spel på Vrablik mot Horejsi. Vrablik som hade sett dåligt ut under hela turnering fortsatte tyvärr på samma spår och förlorade 1-3. Gårdagens enda vinst tog Jancarik då han besegrade Chtchetinine i en knallhård femsetare.

Jancarik räckte dock inte hela vägen då Konecny besegrade honom med 3-2 i finalen. Nu tar vi fart mot finalspelet i Challenger Series som avgörs nästa vecka. Innan dess ska vi dock bege oss till Kazakstan och kika på World Tour Grand Finals.

.....................................................

World Tour Grand Finals

Kenta Matsuidaira vs Xu Xin

Spel: Xu Xin -2.5 @ 1.72

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 10:20

Snabba puckar här då vi vänder skutan mot Kazakstan, av alla ställen, där Grand Finals i år ska avgöras. Spelarna har fått kvalificera sig genom ett antal olika tävlingar under året och nu ska denna finalen med varierande startfält och stor prispott avgöras.

Det är ett starkt startfält men inget som lär skrämma Xu Xin. Ovtcharov och Boll är toppseedade men jag ser ändå de fyra kineserna som favoriter i detta startfält. Det har pratats om ett litet maktskifte och om att Europa börjar närma sig. Jag kan hålla med om att de närmar sig en aning men i denna turnering kommer vi får se vilka som äger denna marknaden. Det lär finnas mängder av motivation att motbevisa vad kritikerna har sagt på sista tiden.

Xu Xin är en av de mer rutinerade herrarna i Kinas landslag. Han är också en av få som fortfarande spelar med pennfattning. Det spelar ingen större roll då han rör sig fantastiskt fint över hela bordet med sin forehand. Vi fick också ett formbesked på Xu Xin då han vann SOC i november månad.

Kenta Matsudaira är en av japanerna som är där uppe och hugger. Han har mycket finess och speed i sitt spel och är en fara för flera av de europeiska spelarna. När han möter det översta toppskitet har han dock haft väldigt svårt att vinna matcher. Det är också därför han har svårt att ta det där sista steget och bli en stabil topp 10 spelare i världen. På senaste rankingen föll han nu ner till 15:e plats och det känns väl som att han ligger precis utanför det strecket.

Jag tror att vi kommer få se en riktigt pangfest från Xu Xin i denna matchen. Han vet att han behöver spara krafterna till svårare prövningar framöver och då är kortare matcher att föredra. Efter den senaste tiden spekulationer om Kinas fall så kommer Xu Xin inte att bjuda på något gratis i denna matchen.

--------------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt