Speltips: Bundesliga, söndag

Tjena,

Gårdagen blev lite lustig då jag spelade samma spel två gånger inom loppet av två timmar. I gruppspelet gav Petr David upp lite väl lätt mot Lehel Demeter och förlorade. I slutspelet var dock den riktiga David tillbaka och vann med klara 3-0. Nu räckte inte detta hela vägen då räven Kuzmin plockade fram sina vanliga mästartakter och vann med 3-2 i finalen.

Nu är det bara en Chally kvar innan den stora finalen. Det ska bli väldigt intressant att se startfältet där i nästa vecka och jag hoppas att ett par som har chans på finalen kommer att delta.

------------------------------------

Bundesliga

Constantin Cioti vs Lubomir Jancarik

Spel: Cioti @ 2.62

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 15:00

Då är halva Bundesliga nu spelad och på söndag går vi in i den andra halvan när den 10:e omgången spelas. Dusseldorf är föga förvånande i topp och så länge Timo Boll är skadefri så blir man väldigt svårslagna detta året också. Mellan plats 2-6 i ligan är det desto jämnare och det kommer bli en hård kamp om att ta sig till slutspel i år.

Timo Boll är ende spelare utan förlust hittills då han står på 5-0. Han har alltså vilat en del matcher och det känns som att Dusseldorf matchar honom väldigt smart. I övrigt har vi Steger, Ionescu och svenske Källberg i toppen. Det är många yngre namn som börjar ta för sig och det håller på att bli någon form av generationsskifte i Bundesliga.

I denna reken kommer vi fokusera på mötet mellan Grenzau och Muhlhausen. Muhlhausen har skrällt rätt rejält i år och är uppe på 5:e plats i tabellen. Ionescu har dragit det stora lasset samtidigt som man har haft tre spelare som tar vinster regelbundet.

Grenzau har blivit året bottenlag. Kou Lei har inte orkat dra det stora lasset vilket verkar ha smittat av sig på hela laget. Den unge ukrainaren Gerassimenko har haft en tufft första år i Bundesliga och står på 3-8. Den normalt sett stabila Cioti verkar sjunga på sista versen(?) och har bara vunnit 1 av 9 matcher i år. Mer om honom här nedan.

Lubomir Jancarik har jag sett massor av i Challyn. Jag har alltid gillat honom då jag upplever honom som stabil. I år har han också fått chansen i Bundesliga och har gjort det klart godkänt. Han står på 4-5 efter att i slutet ha gjort två riktiga plattmatcher. Förluster mot två andra Chally-bekantingar Walker och Zeljko. Det gör att jag nu tror att tåget kanske har gått för honom. Det kändes som att han i början av säsongen var väldigt motiverad för att på senare tid har kommit in i någon falsk trygghet vilket aldrig funkar i Bundesliga.

Cioti har som sagt haft en riktigt risigt år. Han verkar inte få mycket att stämma men jag väljer ändå att tro på honom här. Cioti kanske inte riktigt håller i Bundesliga längre men man vet oftast vad man får av honom. Han går in och gör sitt jobb och under säsongen har han fått möta flera spelare i bra form. Därför tror jag att detta mötet mot en Jancarik i nedgång passar väldigt bra och att det kommer väldigt lägligt.

Grenzau måste börja vinna matcher och idag känns det som att de ska ha chansen. Cioti förlorade i säsongsinledningen med 0-3 mot Jancarik och har därför revansch att utkräva. Jag tror också att bolagen har gått mycket på denna matchen. Nu är vi inne i säsongen och Grenzau spelar nog idag sin viktigaste match för säsongen då det är lite vinna eller försvinna. På hemmaplan ska man ha en bättre chans och jag tror att Cioti ska kunna vara med och bidra till denna seger.

-----------------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt