Tjena,

Då var German Open över för denna gången. Vi bjöds på en helt galen tävling med bra bordtennis och fint tryck på läktaren. Det spelade såklart in att det blev två tyskar i finalen men de tog sig verkligen dit på ett beundransvärt sätt. Att Ovtcharov går in och slår Fan Zhendong i semifinalen är fruktansvärt starkt gjort. Frågan är om vi nu håller på att se en tendens till ett maktskifte inom bordtennisen eller om detta bara var tillfällighet. Kina har iallafall stora problem och det är nu man märker hur stor del ledningen har av en spelarnas framgångar. Det är något som verkligen inte står rätt till där.

-------------------------------

Swedish Open - Kval

Ioannis Sgouropoulos vs Alexander Franzen

Spel: Alexander Franzen @ 3.00

Stake: 5/10u

Bookie: Betfair

Spelstopp: 15:20

Idag inleds Swedish Open. I tre dagar kommer vi få uppleva kval och spel i U21 klasserna för att senare i veckan gå in i huvudturneringen. Jag älskar upplägget att man drar ut på det en hel vecka. Från torsdag kommer man bara att spela på fyra bord vilket gör det hela klart mer sevärt för publik. Från lördag är det bara ett bord vilket inbjuder till tv-sändningar. Så slå på tv:n under helgen för att äntligen få uppleva världsklasspingis i rutan igen.

Vi är dock inte riktigt där än utan ska först gå igenom ett kval med två spelare som troligtvis inte kommer vara där under lördagen. Vi har hamnat i en grupp med Aruna, Sgouropoulos och Franzen. Aruna är den självklara favoriten i gruppen men jag tror vi kommer få väldigt välspelade matcher överlag i denna grupp då alla är riktiga lirare.

Det här är ett möte mellan två spelare från svenska pingisligan. Sgouropoulos spelar för Rekord och Franzen för Falkenberg. Sgouropoulos tävlar en del internationellt och är ett riktigt framtidsnamn medan Franzen är ute ett par gånger om året.

Sgouropoulos har den högsta nivån av de två men är samtidigt väldigt ojämn och en spelare som lever mycket på dagsformen. Det beror till största del på omognad och han behöver ett par år till för att hitta "det". Franzen känns mer klar där och jag känner mig mer säker på vad jag får utav honom.

Lagen har redan stött på varandra en gång under säsongen. I mötet melllan Sgouropoulos och Franzen gick greken segrande med 3-1. Det visar också på att greken har störst kapacitet av de två. Jag tror dock Franzen har lärt sig mest av detta möte och har förhoppningsvis hittat sig sätt för att störa greken.

Annars så har spelarna startat på ett liknande sätt i Pingisligan. Sgouropoulos står på 2-4 och Franzen 2-5. Greken ska vara favorit i denna matchen men en mer korrekt värderingen hade varit 1.50 - 2.50.

-------------------------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt