Speltips: Slagpåse som favorit

Tjena,

Det är idag skönt att kunna summera ett par fantastiska dagar i World Cup. Det blev totalt nio spel varav sju vinster. Resultatet blev totalt +22.53u. Det finns egentligen hur mycket som helst att skriva om denna tävlingen då den verkligen har haft allt. Det sjukaste som hände var nog ändå Timo Bolls seger över världsettan Ma Long. Hela det kinesiska landslaget verkar inte ha hittat tillbaka efter att den förre förbundskaptenen "slutade".

En annan match som var minst lika spännande var den mellan Ovtcharov och Shibaev i gårdagens kvartsfinal. Det skreks som aldrig förr samtidigt som nävarna var i luften under hela matchen. Jag hoppas på fler sådana här hatmöten då det kommer lyfta sporten till nya höjder. Jag tror att det är positivt ibland att sporten får vara lite unfair då det bidrar till att fler vill kolla.

------------------------------

Challenger Ochsenhausen

Valerij Rakov vs Tomas Joffre

Spel: Valerij Rakov -1.5 @ 1.90

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 12:30

Det känns rätt tröttsamt att imorgon vara tillbaka i Ochsenhausen efter att ha fått uppleva tre sagolika dagar i Belgien. Kontrasterna är stora och blir ännu större när vi imorgon ska kika på ett riktigt bottenmöte.

Rakov är vanligtvis den stora slagpåsen här i Challyn. Att lita på honom imorgon känns på så vis väldigt konstigt. Hans motståndare känns dock ännu sämre.

Rakov spelar en rätt bra bordtennis om man ser till tekniken. Det ser dock aningen stelt ut och när tempot blir högre får han det genast svårt. Krydda det med en fruktansvärt psyke så har du honom i ett nötskal. Men just det att han faktiskt kan spela bordtennis gör att jag väljer tro på honom imorgon. Han kan hålla in bollen på bordet och i ledning är han oftast en smula bättre.

Tomas Joffre får jag imorgon stifta bekantskap med för första gången. Jag har bara sett ett par klipp på honom som är ett år gamla och har även ett par resultat för honom. Det jag kan utläsa av det är att han kommer få väldigt svårt att vinna någon match i denna Challyn. Att nya spelare brukar få det tufft här talar inte heller för honom.

Rakov inleder annars dagen mot Vostes där han lär få stryk i tre raska. Det känns ändå skönt att han får en match i kroppen innan denna match. Tomas Joffre inleder mot Jimenez vilket är den enda match som han kanske har någon form av chans i.

Jag måste våga testa att gå emot Joffre här även om jag har sett honom spela alldeles för lite. Med Rakovs rutin i denna turnering så ska han kunna ordna detta utan större bekymmer.

-----------------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt