Speltips: World Cup, Omg 1

Tjena,

Gårdagen var en riktigt fin dag och bidrog med en fin profit till kassan. Bloggspelet blev det tyvärr inget av då Chen enligt ryktena drabbades av sjukdom. Utöver det voidade spelet så blev det fyra fina vinster igår.

Överspelet mellan Aruna och Jha kändes bra från start. När den unge amerikanen också fick första set så kändes det nästan klart. Aruna vann matchen 4-2 och överspelet var aldrig i fara. Samtidigt så körde ukrainaren Kou Lei över stackars David Powell med klara 4-0 och även det spelet hittade hem.

Senare under kvällen så besegrade Jeong den rutinerade Tusboi med 4-1. Han förlorade första set men ökade sedan tempot markant. På andra bordet så gjorde också Shibaev jobbet mot Nuytinck trots en sämre start där också.

Tidigare under dagen skickade jag ut ett spel på Assar mot Ma Long. +3.5:an låg alldeles för högt på SBO och jag var tvungen att testa. Formen på Ma Long är tveksam och till 3.63 känns det aningen för högt. Vill Ma Long in och vinna 4-0 så gör han det dock.

----------------------------------------------

World Cup 2017

Sangeun Jeong vs Simon Gauzy

Spel: Jeong @ 1.83

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 13:40

Idag går vi in i den första riktiga dagen i World Cup. Det är en tuff turnering där en dålig match betyder uttåg ur turneringen direkt. Personligen gillar jag att spela på spelare som har någon match i ryggen eftersom känslan i hallen kan ta ett tag att hitta. Lottningen blev klar igår kväll och både Ma Long och Gaoyuan Lin hamnade på samma sida i lottningen. På samma sida återfinns även Timo Boll. Den andra sidan är klart sämre och Ovtcharov har verkligen dragit vinstlotten här på förhand.

På samma sida som Ovtcharov återfinns dagens spelare i denna rek. Vinnaren i denna matchen går mot Mizutani eller Aruna vilket får ses som en bra lott i en kvartsfinal.

Jeong fick igår kvala in för att ta sig in i huvudturneringen. Han hade dock lite tur då den ena spelaren i gruppen, Chen, drabbades utav sjukdom. Det gjorde att Jeong bara behövde spela en match vilket han gjorde med den äran mot Tsuboi. Han såg lite seg ut inledningsvis och förlorade första set. Efter det var det i princip bara en spelare på banan. Jag tror den matchen kan spela stor roll idag. Han lär inte återupprepa misstaget med den dåliga starten igår utan känner nu hall och omgivning väl.

Simon Gauzy är så högt som på 13:e plats i världen. Det känns som att jag får en chock varje gång jag ser det. Gauzy har dock haft en jämnhet över långt tid vilket har bidragit till denna rankingen. För mig är Gauzy en bra spelare utan några speciella egenskaper som sticker ut. Han är också en riktig krigare med en extrem vilja att vinna. Det spelar dock över ibland och skadar nog honom mer än det ger.

Tidigare i år så möttes spelarna under VM i Dusseldorf. Då vann Jeong med 4-2. Jag tror detta kan spela stor roll idag då Gauzy säkert kan komma in en aning övertaggad här. Att Jeong också fått en match i benen lär också spela in i början utav matchen. Jag ser Jeong som favorit i denna matchen och kan han bara hålla ihop sitt spel så ska han gå segrande ur denna strid.

---------------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt