Speltips: Motivation avgör i öppen match

Tjena,

Igår blev det lite Gott&Blandat av spelen. David gjorde jobbet mot Chen även om han tappade andra set. Lågt odds men Chen hade tappat skallen långt tidigare så det var bara att köra. Efter det så körde Sitak över en lamslagen Arcila. Arcila kom nog inte rätt till en boll på hela matchen och såg fruktansvärt blek ut. I den tredje matchen så hade vi Sitak till 4.5 mot Vozicky. Sitak gick upp till en 2-0 ledning och hade matchen under kontroll. Ni som känner Sitak sedan tidigare säkrade då säkert upp matchen en aning. För efter det kom förfallet och Vozicky segrade med 2-3. I dagens sista matchen så vann Arcila mot Chen. Här avgjorde Arcilas material till stor del. +0.9 unit igår.

---------------------------------------------------

Challenger Ochsenhausen

Evgueni Chtchetinine vs Petr David

Spel: Evgueni Chtchetinine @ 2.25

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 10:20

Det var ett tag sedan Chtchetinine var med i bloggen. Ni minns väl för ett år sedan då jag rekade honom åt alla håll och kanter? Det har hänt en del sedan dess. På senare tid har flera av Challyns bättre spelare lärt sig hans spel samtidigt som Chtchetinine har gått ner flera klasser i nivå. Inte så konstigt då han verkligen börjar bli till åren samtidigt som han spelar på alldeles för låg nivå till vardags. Något som nu börjar ta ut sin rätt.

Det finns dock en match som aldrig har ändrats på alla dessa år. Chtchetinine och David har alltid supertäta matcher och jag ser ingen anledning till att så inte skulle bli fallet idag också. David har en tendens att vika ner sig mot Chtchetinine samtidigt som Chtche ofta är duktig på att jobba sig in i matcher.

David har annars sett ruskigt fin ut här. Han står på 5-0 efter första dagens spel med endast fem förlorade set. Det är dock något jag tar som en fördel inför denna matchen. David är klar för slutspel och även om han alltid vill vinna mot Chtche så kanske inte gnistan finns där i de tuffa lägena?

Chtchetinine gör en av sina bättre turneringar på länge. Det spelar såklart in att motståndet är svagt mot deff men ändå. Han står på 4-1 inför andra dagen. Förr vann han ofta sina matcher med 3-0 men i dagens läge så släpper han rätt många set. Något som också visar på att formen inte är där. Han behöver trots det verkligen denna matchen då han möter Vostes i den avslutande. Något som de fem senaste gångerna har inneburit förlust. Så för att känna sig helt säker så skulle han behöva vinna denna över David.

Med dessa förutsättningar så ser jag denna matchen som helt öppen. David kan vara lite nöjd samtidigt som Chtche bör vara vråltaggad, på sitt vis.

-----------------------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt