Speltips: Förväntat bottenmöte i Challyn

Tjena,

Vi lägger en helt fantastisk vecka bakom oss. Eller vad sägs om detta?

19/9 - 23/9

Spel: 17
ROI: 179.24%
Netto: +62.6u

Nu är det bara att hoppas på att resten av september/denna veckan faller någorlunda ut. Det skulle nog isåfall innebära någon form av nytt rekord för mig.

Idag är vi tillbaka i Ochsenhausen igen. Jag brukar älska att återvända hit men idag har jag en olustig känsla i kroppen. Det är ett väldigt svårt startfält att bedöma. Samtidigt ligger jag minus på flera utav spelarna när jag tittar på min bokföring från de senaste åren. Därför känns det bäst att ligga väldigt lågt denna första dag. Annars brukar det ju smällas ut spel hit och dit dessa långa måndagar.

-------------------------------------------------

Challenger Ochenhausen

Andriy Sitak vs Carlos Arcila

Spel: Carlos Arcila @ 1.83

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 18:40

Då dagens startfält är väldigt starkt på förhand så kan nog detta bli ett av omgångens bottenmöten. Andriy Sitak har spelat upp sig på senare tid och utmanar allt oftare de bästa här i Challyn. Här ställs han dock mot en materialspelare vilket aldrig har gynnat Sitak. Han brukar ha svårt för de flesta materialen och jag hoppas att det idag inte blir något undantag.

Sitak har tre oerhört svåra matcher innan denna idag. Att han står på 0-3 känns rätt givet även om Chen är en ny spelare i Challyn. Sitak brukar ändå kämpa på men det borde påverka en del att få möta en materialspelare i 4:e matchen när psyket redan är på botten.

Carlos Arcila är en svårbedömnd och äcklig spelare i min mening. Jag ligger ruskigt mycket back på honom när jag kikar statistiken. Han lyckas på något sätt spela femsetare i flertalet matcher. Jag tror det beror mycket på hans slarv i spelet. Hade han vart mer konsekvent och gjort sin grej så hade han vunnit fler matcher. Han är lite avig och ibland använder han sitt antigummi helt fel eller inte alls.

Arcila har dock en speciell spelstil vilket kan ställa till det för de flesta lirarna här. Han bör ha en hyfsad chans att få med sig någon match innan denna. Då kommer han också in med gott mod här.

Jag har ingen statistik på tidigare möten mellan dessa två. Det vore dock konstigt om de aldrig har mötts tidigare. Enligt mig så bör dock Arcila vinna denna matchen, även om det blir över fem set, då Sitak har stora problem med materialet. Att Arcila får möta en stukad spelare i detta läge och som har lika svårt att stänga matcher som han själv bör tala för den avige colombianen.

---------------------------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt