Speltips: Austrian Open - Kvalspel Dag 2

Tjena,

Idag blev det en riktigt rolig dag bettingmässigt. Jag gick emot Xu i alla tre matcherna och det visade sig vara riktigt. Det började i U21-klassen då Pak Nam Ng slog honom i en jämn match. Efter det så löste Arvidsson överspelet trots att det såg otroligt mörkt ut efter tre spelade set. Ikväll så löste Cho vinsten mot Xu i en rafflande match. Xu verkar inte ha några nerver av stål och det var det som avgjorde dagen för honom.

Imorgon känns det som att det finns ganska mycket att spela på. Två spel är redan utskickade men vi ska självklart ha ett par i textform också.

----------------------------

Austrian Open - Kval

Joao Geraldo vs Robin Devos

Spel: Joao Geraldo @ 1.61

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 10:50

Joao Geraldo från Portugal är faktiskt en liten personlig favorit. Jag vet egentligen inte varför men jag har lyckats följa honom i tävlingar där han har spelat bra. Han känns lite smålurig och kan ställa till det mot riktigt bra spelare. Han hade dock behövt lite mer tyngd i slagen för att utmana på allvar.

Idag räckte det utan tyngd då han slog Diaw med 4-1. En rätt stabil seger och absolut något att bygga vidare på. Han är i dagens läge 77:a i världen och bör kunna avancera ytterligare placeringar.

Robin Devos är morgondagens motståndare. Han förlorade mot Diaw idag med 3-4. Devos är 151:a i världen och det är väl ungefär så mycket det ska skilja på honom och Geraldo.

Devos har svårt att ta sig vidare från kvalspelen medans Geraldo allt som oftast lyckas med det. Sådant spelar absolut in i sådana här matcher.

Det enda som gör mig lite smårädd inför denna är att båda är vänsterhänta, något som inte händer allt för ofta. Det ställer nog till det för bägge snarare än att det hjälper någon av dem.

För mig så vinner Geraldo denna matchen på grund av en högre jämnhet och ett bättre psyke överlag.

-----------------------------------------------

Austrian Open - Kval

Tomas Konecny vs Romain Lorentz

Spel: Tomas Konecny @ 1.50

Stake: 5/10u

Bookie: Bet365

Spelstopp: 10:50

Tomas Konecny känner säkert flera av er till från Challenger Series. Han är dock duktig internationellt också då han är på plats 81 i världen. Är ingen superstar alls men gör ofta jobbet och känns ibland lite undervärderad. Gör nästan starka resultat i varje tävling och det känns lite som en spelare att lita på. Oddset kanske är aningen lågt här men jag anser ändå att det är spelbart.

Konecny besegrade idag Hippler med 4-1. Återigen en stabil insats och efter att ha förlorat första set så var det väl nästan bara en transportsträcka hela vägen.

Romain Lorentz är en fransman som är 24 år gammal. Han gör inte jättemycket väsen av sig men syns ändå på flertalet tävlingar. Han är på plats 169 i världen och det är väl så mycket som skiljer spelarna åt.

Det finns flera andra likheter mellan reken ovanför och denna. Konecny tar sig alltid in i huvudturneringarna medans Lorentz har klart svårare för det. Lorentz lyckades slå Hippler idag men det fick avgöras efter sju set.

Konecny är 32 år gammal och åker inte hit för att åka i kvalspelet. Det kommer synas imorgon.

--------------------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt