Speltips: Trippel i Lag-EM

Tjena,

Avslutningen på gårdagen blev inte som tänkt då dubbeln med Frankrike och Österrike svek. Frankrike gjorde en heroisk vändning och vann när jag redan hade räknat ut dem. Österrike som var i 2-1 ledning hade jag nästan räknat in. Slovenien krigade dock på och segrade med 3-2. Det innebar en säkrad kvartsfinalpass och därmed blev Österrike utslagna redan i gruppspelet.

Utöver den förlusten så blev det bara vinster. Portugals Freitas svarade för två av dem. Även dubbeln med Portugal och Sverige gick in.

-----------------------------------------

Lag-EM

TRIPPEL

Slovenien vs Sverige (2) @ 1.11

Frankrike vs Grekland (1) @ 1.16

Kroatien vs Portugal (2) @ 1.16

Totalt odds: 1.51

Stake: 7/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 16:00

Detta är troligen första och sista gången jag rekar en trippel. Någon gång ska dock alltid vara den första. Jag ser ett värde i detta och då är det egentligen bara att köra. Som singlar hade det väl nästan vart maxspel men i och med risken i en trippel så sänker jag insatsen.

Slovenien - Sverige

Slovenien skrällde rejält i grupp B. Mot favoriten Porutgal fick man dock ge sig med 3-0. Utöver det så segrade man mot både Slovakien och Österrike. Man har i detta mästerskap lyckats få igång Tokic vilket betyder oerhört mycket. Att slå både Gardos och Fegerl igår visar på att formen är god. Han har dock svårt att hålla nivån under längre tid vilket förlusten mot Pistej visar. Att Tokic ska vinna två matcher mot Sverige ser jag som omöjligt. Han kan absolut vinna en av dem men inte två.

Bakom Tokic så har vi Jorgic. Det är en yngre spelare som har gått framåt otroligt mycket på senare tid. Är en aning underskattad och absolut lite lurig för alla spelare att möta. Får han på en riktig smäll idag så kan han vinna en av två matcher.

I ett värsta scenario skulle vi nu alltså ha ett 2-2 läge. Då skulle matchen alltså kunnas avgöras i tredje matchen mellan lagens båda 3:or. I Slovenien så har man ingen riktig trea. Kozul har spelat två matcher och Zibrat en. Antagligen kommer man lita på Kozul här. Troligtvis så går han mot Mattias Karlsson då även om jag personligen hoppas på den rutinerade Gerell. Oberoende vad man väljer i Sverige så kommer man vara storfavoriter.

Utefter detta så kan det i värsta fall bli 3-2 till Sverige. Jag tror dock på 3-1.

Frankrike vs Grekland

Frankrike var oerhört illa ute igår. Man låg under 1-2 mot Ukraina och när Robinot skulle in mot Kou Lei hade iallafall jag räknat bort matchen. Robinot vände dock 0-1 till en 3-1 seger. Det visar på bredden Frankrike besitter. Att vi får 1.16 på Frankrike här tror jag beror mycket på Gauzys osäkerhet. Han fick ont i en biceps igår och avstod därför sista matchen. Det var dock en ren säkerhetsåtgärd och han kommer kunna spela som vanligt idag.

Grekland har ju den rutinerade Gionis som etta i laget. Efter att ha kollat resultat så är det väl 50% i båda hans matcher mot fransmännen. Så procentuellt sett så bör han vinna en av två matcher här. Då resten av Greklands lag är alldeles för svagt så kommer detta inte att räcka. Även om Gionis har en toppenfin dag så löser Frankrike detta med 3-2 genom ren kvalite och även lagmoral.

Detta är väl ändå matchen som jag känner mest osäkerhet inför. Frankrike har sett sådär ut hittills men i ett slutspel bör varje spelare höja sig ett par procent.

3-0 till Frankrike.

Kroatien vs Portugal

Kroatien har gått lite under radarn i detta mästerskap. Det handlar väl mycket om att man kom i en grupp med favoriten Tyskland och sedan två sämre nationer. Man förlorade 0-3 mot Tyskland och slog Vitryssland och Spanien med 3-1.

Gacina går som etta i Kroatien. En rätt stabil etta men som inte har någon under sig som kan utmana. Gacina lär få det tufft mot Freitas. Portugal spelar troligtvis Apolonia som tvåa och där känns det som 50/50.

Kroatiens tvåa är Pucar. Är likt Jorgic i Slovenien en spelare som gått framåt mycket. Att han ska kunna utmana eller slå antingen Fretias eller Apolonia blir dock för svårt.

Portugal spelar Monteiro som trea. Kroatien har ett par val att välja ifrån men utifrån hur det sett ut så väljer man Kolarek. Där är Monteiro stor favorit alla dagar i veckan.

Det kan också bli så att Kroatien chansar på att Gacina tar två och sätter Pucar som trea. Även Portugal kan möblera om och sätta Apolonia som trea. I alla utfallen ska dock Portugal gå segrande här.

3-0 till Portugal.

--------------------------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.