David - tabletennisbets blogg

Speltips: En dubbel med favoriter

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Tjena,

 

Frankrike löste maxspelet tidigare idag även om det satt långt inne. Gauzy inledde bra och besegrade Dyjas i tre raka set. Efter det fick vi se en för dagen tam Lebesson. Wang förlorade första set men kunde sedan styra och ställa och därmed segra med 3-1. I den tredje och mycket viktiga matchen så gjorde Flore jobbet genom att besegra Floras med 3-1. Efter det så trodde jag att Lebesson skulle köra över Dyjas. Även om han såg dålig ut i första matchen så brukar han tagga till när det gäller som mest. Lebesson såg dock tagen ut av situationen samtidigt som han hade problem med serven. Iallafall enligt domarna. Dyjas gick tämligen enkelt upp till en 2-0 ledning. Efter att också ha kopplat greppet om tredje set så trodde jag matchen var körd. Lebesson smög dock med och kunde knipa tredje. Efter det fick vi se en match mellan en stressad Dyjas och en alltmer bekväm Lebesson. Lebessons kvalite avgjorde till slut matchen och segern kunde tillskrivas Frankrike.

----------------------------------------------

LAG-EM LUXEMBURG

DUBBEL

Portugal vs Österrike (1) @ 1.36

Sverige vs Grekland (1) @ 1.30

Totalt Odds: 1.77

Stake: 7/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 10:00

 

Portugal besegrade tidigare idag Slovenien med klara 3-0. Jag ser absolut Portugal som utmanare till slutsegern då man har ett riktigt bra lag på papperet. 

Österrike som är regerande mästare fick lite oväntat stryk mot Slovakien med 2-3. Enligt mig känns Österrikes lag gammalt och rätt mediokert.

Portugal

Freitas --> WR 17
Apolonia --> WR 39
Monteiro --> WR 48
Geraldo --> WR 77
Carvalho --> WR 278

Österrike

Fegerl --> WR 34
Gardos --> WR 57
Habesohn --> WR 87
Weixing --> WR 71
Levenko --> WR 212

Två ganska jämna lag sett till ranking. Freitas är dock matchens bästa spelare och ska enligt mig ta två matcher här. I sådana fall krävs det bara en seger till i lagmatchen. Idag spelade Portugal med Apolonia som 3:a. Han har haft problem med skador tidigare även om han nu ska vara fit for fight. Att kunna spela honom som 3:a gör att Portugals chanser ska vara maximala här och jag kan inte se hur ett redan skakat Österrike ska kunna störa här.

-

I den andra lagmatchen så hittar vi vårt svenska landslag. Det känns på förhand som ett av de bättre lagen på senare år. Man slog också Ryssland i första matchen. Det säger väl egentligen ingenting då Ryssland i princip kom med ett juniorlag.

Grekland är motståndarna imorgon och även de segrade idag mot värdlandet Luxemburg.

Sverige

Mattias Karlsson --> WR 22
Kristian Karlsson --> WR 24
Pär Gerell --> WR 39
Anton Källberg --> WR 82
Persson --> WR 104

Grekland

Gionis --> WR 27
Papageorgiou --> WR 138
Riniotis --> WR 283
Sgouropoulos --> WR 439
Kreanga --> ---

Efter en snabb titt på världsrankingen så ska detta bara sluta på ett sätt. Att oddsen sitter som de gör beror mycket på att Gionis är deff och därigenom kan ställa till det för flera utav lagen i denna turneringen. Nu är de flesta av svenskarna mycket bra mot deff och därför ska detta inte vara något problem överhuvudtaget. De kan också formera sitt lag helt utefter detta.

Sverige känns precis som Portugal som en medaljkandidat och eftersom det är otroligt hård konkurrens i truppen så gör det att alla spelare kommer ha fullt fokus inför denna matchen. Grekland känns likt Österrike som ett trött lag och kommer nog inte göra ett allvarligt försök till att vinna denna matchen.

---------------------------------

@ tabletennisbet

 

David - tabletennisbets blogg

David - tabletennisbet

David, som huserar under namnet tabletennisbet, brinner för sporten som många andra ser som en källarsport. Han jobbar in spelen tillsammans med sin hund som skäller in spelen åt honom. David har fört en relativ anonym tillvaro men vill nu ut i offentligheten för att sprida sin kunskap och få fram bordtennisen i rampljuset. Det är inte alltid lätt att få fram statistik från bordtennis vilket gör att David har byggt upp ett stort kontaktnät och tillbringar alldeles för många timmar framför sina datorskärmar.

Sveriges bästa

Kända profiler