David - tabletennisbets blogg

Speltips: Tungviktsmöte

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Tjena,

 

Gårdagen blev också den en rolig historia. Sanil Shetty gav oss en pangstart på dagen då han besegrade Yannick Vostes med 11-9,11-7,11-9. Sanil verkar som sagt ha hittat formen även i Challyn. Sedan var det dags för dagens bloggspel som var något så ovanligt som ett underspel. Shetty och Huzjak inledde med att vinna ett set var. Sedan ökade Shetty takten och vann två raka. Låga setsiffror överlag och underspelet var aldrig hotat på riktigt.

Idag går vi in på andra dagens spel. Jag har skickat ut ett överspel och ett underspel hittills. Framförallt var det värde på båda dessa två då oddsen rört sig lite.

 

-    -    -    -    -    -    -    -    -    -

Challenger Ochsenhausen

Miroslav Horejsi vs Yannick Vostes

Spel: Miroslav Horejsi @ 1.72

Stake: 5/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 13:50

 

Miroslav Horejsi är nog den som gjort min kassa mest grön 2017. Det känns som att jag börjar få riktig stenkoll på honom och jag hoppas han kan fortsätta med detta i denna matchen.

Miroslav inledde första dagen med att vinna alla sina tre matcher. Han slog först en annan gigant med 3-1, Petr David. Sedan hade han det lite svårare mot Figel, som kan upplevas knepig ibland. Horejsi redde dock ut röran och vann med 3-2. Han avslutade dagen med att slå Jouti med 3-2. Överlag väldigt stabil resultat från Miroslav. Han är inte i sitt livs form denna vecka men formen är ändå god.

Yannick Vostes är nu inne på sin andra Chally för veckan. Han är nog den mest frekventa besökaren här och syns nästan alltid i deltagarlistorna. I förra Challyn slutade han på 3-4. Något som nog inte hänt på mycket länge. Vostes såg hängig ut och träffen på bollen är långt ifrån optimal. Jag trodde dock att han nu till den andra Challyn skulle steppa upp. Det har dock inte hänt då han igår gick 0-2. Förluster mot Shetty och David. En normal dag ska han iallafall vinna en av dessa matcher. Nu vann han morgonmatchen idag mot Möregårdh. Han fick dock slita för det och vände ett 1-2 underläge där. Ska han ha en chans mot Horejsi så måste han upp flera nivåer för att ha en chans. 

Spelarna har mötts åtskilliga gånger och det är ofta formen som har avgjort. Jag tror dock att Horejsi har lite plus på Vostes. Han har också vunnit de två senaste mötena vilket alltid är skönt att ha med sig in till match. Det lär inte bli några överraskningar för någon av dem då båda vet varandras spelstil.

Horejsi ska vara klar favorit här baserat på form och inställning. Jag tror inte Vostes kommer kunna höja sig så mycket som krävs i denna matchen.

-    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -

@ tabletennisbet

David - tabletennisbets blogg

David - tabletennisbet

David, som huserar under namnet tabletennisbet, brinner för sporten som många andra ser som en källarsport. Han jobbar in spelen tillsammans med sin hund som skäller in spelen åt honom. David har fört en relativ anonym tillvaro men vill nu ut i offentligheten för att sprida sin kunskap och få fram bordtennisen i rampljuset. Det är inte alltid lätt att få fram statistik från bordtennis vilket gör att David har byggt upp ett stort kontaktnät och tillbringar alldeles för många timmar framför sina datorskärmar.

Sveriges bästa

Kända profiler