Speltips: Hett möte i 3:e omgången

Tjena,

Det blev en herrans massa spel under gårdagen. Det brukar finnas en del värde i de första omgångarna och då är det bara att klicka. Jag tänker inte gå igenom alla 10 spelen här. Bloggspelen gick dock jämnt upp då Landrieu, som jag redan igår skrev, förlorade sin match mot Ghosh. Cifuentes hade dock inga problem i sin sena kvällsmatch mot Rodriguez. Han sopade honom av banan och vann med 4-0.

Idag blir fokus på omgång 3 i Slovenia Open. Jag kommer nog inte ha tiden till att få ut mer spel än så men man vet aldrig.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Slovenia Open - Omg 3

Alexey Liventsov vs Grigory Vlasov

Spel: Liventsov @ 2.10

Stake: 5/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 14:35

Två rutinerade ryssar, 36 respektive 33 år gamla, ställs här mot varandra i den tredje omgången. På förhand en väldigt oviss tillställning där jag kort och gott väljer att gå på värdet vi får på Liventsov.

Liventsov har haft en oerhört fin turnering här i Slovenien. Han fick kvala in till huvudturneringen och gjorde det med den äran. I första omgången ställdes han sedan mot den tuffa tysken Mengel. Jag trodde han skulle få det tufft där och också oddssättarna. Han motbevisade dock alla och vann med klara 4-0. Det var egentligen bara första setet som var lite jämnt sedan var det total överkörning. I andra omgången ställdes han mot en annan landsman, Shachkov. Även har trodde jag det skulle bli tufft. Han motbevisade dock återigen och vann med 4-3 efter 11-9 i avgörande set. Två sjuka styrkebesked av Liventsov och det gör att jag väljer att tro på honom här. Han har gjort sitt och ska kunna fortsätta spela helt utan press framöver.

Grigory Vlasov är en annan ryss som det pratas mycket om. Han är kanske inte den mest omtyckta spelaren på touren och beter sig ibland en aning märkligt. Han kan även spela fin bordtennis och har så också gjort i Slovenien. Han vann med 4-0 mot ukrainaren Didukh i första omgången. I andra omgången mötte han japanen Sambe och vann där med 4-3 efter 11-5 i avgörande set. Inte alls samma kvalite på motståndet för Vlasov vilket gör att det är svårt att helt veta var han står.

Dessa spelare lär känna varandra bra sedan innan. Det blir alltid någon form av coinflip när två landsmän möts i dessa sammanhang. Det är så många mentala parametrar som också spelar in då. Jag kan dock inte undgå Liventsovs tidigare segrar här och ser nog honom som en liten smygfavorit till segern i denna matchen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt