Speltips: Sydamerikansk bordtennis

Tjena,

Dagens tidiga spel i Slovenien gick verkligen inte bra. Landrieu var inte på tårna från start och därmed kunde Ghosh vinna första set utan problem. Efter det så började Landrieu spela och tog de två nästkommande. Då trodde jag faktiskt att spelet kunde sitta. Landrieu visade dock prov på nerver och Ghosh tog fjärde set. Landrieu fick styra matchen långa stunder medans Ghosh ofta stod och höll in bollen. Det visade sig vara en bra taktik då Landrieu hade oerhört svårt att avgöra bollarna matchen igenom.

Det ligger ett par spel ute i boken där alla spelen är i första omgången av Slovenia Open.

- - - - - - - - - - - - -

Chile Open - Omgång 1

Alejandro Rodriguez vs Horacio Cifuentes

Spel: Cifuentes -1.5 @ 1.90

Stake: 5/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 21:50

Inte varje dag man beger sig till Chile för att kika på bordtennis. Extra kul blir det när det är två sydamerikanska lirare också.

Rodriguez är en 38 år gammal chilenare. Han har väl aldrig vart någon vidare lirare under sin karriär då han som bäst vart 295:a i världen. Ser man på resultaten så har han tagit sina poäng "hemma" i sydamerika. I Europa har han haft det väldigt tufft och direkt när motståndet har vart en aning bättre så har han vart chanslös.

Horacio Cifuentes är en lirare vi har stiftat rejäl bekantskap med på senare tid. Han har lirat flera Challys och har därigenom utvecklats rejält vecka till vecka. Träningen och matcherna i Europa har nog gjort honom otroligt gott. Med sina 19 år så kan han nog gå en rätt ljus framtid till mötes. Är just nu 273:a i världen men lär nog kunna klättra en del åren framöver. Han är bra i det öppna spelet men har mycket att lära i serve- och returspel. Just sydamerikanska spelare är generellt dåliga där så det ska inte påverka i kvällens match.

Cifuentes ser ut att vara i finfin form då han inte har förlorat ett set hittills. Han har nog potential att kunna gå riktigt långt här och det är inte heller någon spelare som slår av på takten i ledning. Han brukar dunka på tills sista bollen är spelad.

Jag är någorlunda osäker på Rodriguez då jag inte har sett honom spela allt för mycket. Men efter att ha kikat en del klipp och resultat så har jag känslan av att han ska få svårt att hänga med i denna matchen. Cifuentes har ett helt annat tempo och brukar inte lida av hur motståndaren spelar. Ska Cifuentes fortsätta stiga på rankingen så är detta en måstematch och jag tror han också tar chansen här.

- - - - - - - - - - - -

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt