Speltips: Frågetecken blir till värde

Tjena,

Det är inte kul att syssla med bordtennis just nu. Det känns verkligen som om allt fortsätter gå emot och gå emot. Värdet finns där i matcherna och det bör ta ut sin rätt allt eftersom. Just nu talar dock oddsen emot oss i varenda match jag väljer. Jag har därför nu suttit ner ett par timmar och filtrerat och därigenom hittat var jag har bäst resultat. Jag kommer även lägga 1-2 timmar extra varje dag för att analysera spelen extra noga. En sak som jag kom fram till är att över-/underspelen är något jag kommer vara extra försiktig med. Det är väldigt små marginaler och även om det ofta känns bra så tror jag det blir svårt i det långa loppet. Med det sagt så kan det absolut komma sådana spel, dock inte lika ofta som var fallet i slutet.

Jag är en krigare och vet att om man inte lyckas med något så måste man lägga ner ännu mer jobb. Motivationen har var sisådär i en månad nu men samtidigt kan det heller inte vara kul varje dag. Nu kör vi en nystart!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Challenger Ochsenhausen

Michal Bankosz vs Julien Indeherberg

Spel: Julien Indeherberg @ 2.62

Stake: 5/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 13:10

Imorgon beger vi oss återigen mot hallen i Ochsenhausen där en ny tredagars-turnering väntar. Tvåan i dagens turnering, Kuzmin , deltar återigen och han lär vara sugen på att ta förstaplatsen denna gången. Orkar han ladda om? Det återstår att se. Det finns ärligt talat inte många som kan utmana här men om jag måste nämna någon är det den evigt unga (?) Vostes.

Vi ska dock rikta blickarna mot en annan spännande match, den mellan polacken Bankosz och belgaren Indeherberg.

Michal Bankosz

Den nu 21 år fyllda polacken (enligt uppgift från ITTF) har spelat en Challenger detta året. Det blev inget av de roligare äventyren för honom då han slutade på de dystra siffrorna 1:6. Till hans försvar så hamnade han i en riktigt bra Challenger och därav blir siffrorna en aning missvisande. Han hör annars hemma i polska andradivisionen där han står på fina 25:5. Det gör honom till ligans nästa bästa spelare. Siffrorna är imponerande, absolut , dock så hör inte andraligan till någon av dem bättre. Efter att ha scrollat igenom resultaten så gör han inte mig rädd på något vis, det är idel segrar mot spelare jag aldrig hört talas om.

Bankosz hade något fint på gång under ett par månader i Challyn under förra året. Han pressade och slog då en del av "toppen" här. Om vi kikar internationellt så har han för nuvarande ingen världsranking. Han har annars legat runt 300-strecket mestadels. Han gjorde två framträdanden i den polska dressen 2016. Ingen av gångerna lyckades han prestera något som får mungiporna att dra.

Julien Indeherberg

Belgaren Indeherberg gör på onsdag sin andra Chally. Den första blev ingen av hans bättre upplevelser då han slutade på 2:5. Julien slet som många andra spelare också gör i sitt första framträdande här. Han slog dock Miralmasi och Ecseki vilket faktiskt visar på att han har kvaliterna som behövs. Indeherberg spelar till vardags bordtennis i belgiska ligan. Det är för mig ett väldigt svårläst system som de använder sig av där och därför kan jag inte uppge några korrekta siffror. Som jag kan utläsa det så har han gått 7:8 i den högsta ligan i år vilket får ses som klart godkänt. För en månad sedan slog han Gommers, vilket jag tycker visar på att Indeherberg återigen kan slå bra spelare.

Annars hade Indeherberg störst framgångar under junioråren där han vann ett par fina tävlingar. Trots sina 24 fyllda år verkar han ha haft svårt att utveckla spelet för att hålla ihop det på seniornivå. Han parkerar i nuläget på plats 262 i världen.

Lite rolig fakta till denna matchen är att Bankosz och Indeherberg har mötts två gånger i internationella sammanhang. Båda dessa resultat är från juniortiden(2010-2011) och Indeherberg vann båda matcherna i raka set. Kan detta påverka imorgon? Ytterst tveksamt, men det är alltid skönt att leda head to head statistiken.

Tankar om matchen

Bankosz är mest stabil när han får stå och styra med backhand. När han får lite andra vinklar emot sig blir han lätt stillastående och då en lätt nöt att knäcka. Indeherberg är vänsterfattad vilket gör att han kan hitta vinklarna, tex långt ut i forehand där Bankosz är svagare.

Jag tror att oddset förefaller som det gör mycket på grund av Indeherbergs dåliga resultat senast. Bolagen har honom i färskt minne och det gör att oddsen skjuter i höjden här. Det ska dock inte vara såhär stor skillnad mellan dessa utan Indeherberg ska kunna störa matchen igenom.

Rent spelmässigt kan det nog bli mycket gnetande i matchen. I just det spelet lär de vara jämnbördiga. Dagsformen är en annan faktor att ta ställning i här. Jag har faktiskt ingen aning var någon av dem står. Som många gånger förr gör alla frågetecken att jag ser klart värde i Indeherberg här.

Kämpa Belgien!

---

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.