Tjena,

Gårdagens blogginlägg som spelades först idag trillade in som det skulle. Som jag skrev igår så ansåg jag att Kuzmin kunde vara lite seg direkt på morgonen och därför möjligtvis kunde förlora ett set. Det visade sig stämma då Kuzmin såg morgontrött ut och förlorade med 9-11. Därefter så blev han piggare och piggare och tog över mer ju längre matchen gick. 11-7,11-2,11-7 slutade de tre sista seten och spelet var aldrig hotat på så vis.

Jag har skickat ut ett par spel till som strax kickar igång. Spelet här under lär bli dagens sista. Det finns ett par intressanta matcher till men jag väljer nog att avstå.

---

Challenger Ochsenhausen

Jiri Vrablik vs Yannick Vostes

Spel: Jiri Vrablik @ 1.66

Stake: 5/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 17:20

Vrablik är en lurig spelare att luta sig emot i gruppspelet. Nu har han dock hunnit med att förlora med 12-14 i avgörande set mot Gavlas så därför lär motivationen att vinna denna matchen finnas. För mig handlar denna matchen egentligen bara om Vrablik. Vill han vinna eller inte?

Vrablik gör som sagt det sådär i gruppspelen men när det börjar gälla i slutspelen så är det inte många som slår honom. Han är ruskigt stabil på denna touren. Idag har han alltså förlorat mot Gavlas men också vunnit mot Sitak med 3-1.

Vostes ser för mig ruskigt dålig ut idag. Förlorade för mig mot en rätt okänd argentinare i första matchen med 2-3. Gilabert såg rätt bra ut men en Vostes i normalt slag ska bara vinna denna matchen. Han såg otroligt trög ut i sidled och då speciellt ut i forehandhalvan. Han lyckades sedan vinna över Sitak med minsta möjliga marginal och det tyder på att han inte är helt med idag.

Vrablik är stark i backhandhalvan och där kommer han att lyckas manöverera ut Vostes. Lyckas han sedan peta ner ett par bollar djupt ner i forehand så är matchen vunnen.

I de fem senaste mötena så har Vrablik vunnit tre. De segrarna har han tagit med 3-0 i set och är i matcher han har behövt vinna. I de resterande två så har Vostes vunnit i lägen när Vrablik inte haft mycket att spela för.

Ligger Vrablik på bollen i backhand och har motivationen att vinna så ska det bli otroligt svårt för Vostes att få med sig en seger i denna matchen. Vostes lever mycket på att få bra starter under dagarna för att då kunna bygga vidare på det. När han får ett par förluster i bagaget så låser sig spelet. En vinnande Vostes kan spela ut hela sitt register och spela betydligt mer avslappnat än vad vi har fått se idag.

---

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt