Speltips: Challyn inleder veckan

God kväll,

Det blev fyra spel totalt i dagens semifinaler i Bundesliga. Tre av spelen voidades och det fjärde rättades som förlust. Gauzy såg urblek ut mot Xi Wang. Jag blev faktiskt grymt irriterad på honom under vissa stunder då det såg ut som om han inte brydde sig ett skit. Hela Ochsenhausen andades faktiskt dåligt idag och det blev förlust med 0-3 mot Fulda på hemmaplan. Det kommer bli en oerhört klurig uppgift för dem att vända på detta.

Imorgon är det en lång Challydag som väntar. Jag kommer satsa på kvalite framför kvantitet imorgon då det ibland kan flyga ut lite väl många spel under måndagarna.

---

Challenger Ochsenhausen

Romualdo Manna vs Feodor Kuzmin

Spel: Feodor Kuzmin -1.5 @ 1.61

Stake: 7/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 10:30

Jag har försökt förstå mig på Manna under en längre tid nu då han blandar och ger väldigt mycket. Det är riktigt svårt att få grepp om denna italienare ska jag erkänna. Oftast presterar han dåligt men emellanåt kan han hoppa till och slå riktigt bra spelare, tex Gavlas för ett tag sedan.

Kanske att det kan vara hans spelstil. Han försöker ta bollen tidigt och lämnar sällan bordet. Samtidigt har han inga direkta hot i sitt spel, vare sig i serve- och returspelet eller i det öppna spelet.

Han gick 2:5 i sin senaste Challenger. Det var även då han vann mot en Gavlas som måste ha givit bort den matchen. Gavlas såg stekhet ut hela Challyn och något måste ha hänt i just den matchen. Självklart var det en av de få som jag missade då. Han radade annars upp tre stycken 0-3 förluster och det är just mot mer erfarna och bättre spelare han får det riktigt svårt.

Nu ska han ta emot den rutinerade ryssen Kuzmin som i sin senaste Challenger gick hela vägen och vann dessutom. Han gick då 6:1 i gruppen, fyra av de sex segrarna vann han då i raka set. Han vann sedan både semi och final med 3-1.

Kuzmin är en slug spelare som har vart med i en herrans massa år nu. Han vet exakt vad som krävs här i Challyn och att just vinna denna första matchen för dagen förstår han innebörden av. Det lägger helt klart grunden för resten av turneringen.

Kuzmin har inga direkta vapen utan är allround och läser motståndarens svagheter omgående. Han ser inte mycket ut för världen när han står där vid bordet men han gnuggar hem de flesta av matcherna han behöver. Kuzmin kan ibland få svårt mot materialspelare av olika slag men när det nu är Manna som står på andra sidan så finns det inga hemligheter att dölja. Han spelar väldigt öppet och Kuzmin ska kunna läsa honom som en öppen bok.

På förhand tror jag på 3-0 här men i och med att det är morgonmatch så kan det alltid gå lite hur som helst. Kuzmin ska dock inte behöva förlora mer än ett set här.

---

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt