Speltips: Bundesliga - Semifinal

Tjena,

Veckan börjar gå mot sitt slut men innan vi checkar ut så blir det en resa till Tyskland och Bundesliga. Det är dags för semifinaler vilket gör att det börjar hetta till ordentligt. Vi behöver inte längre ta ställning till motivation eftersom den ska vara på topp hos samtliga spelare.

Om vi kikar en snabbis på vad nästa vecka har att erbjuda så ser vi två Challengers och den andra matchen i semifinalerna i Bundesliga.

---

Bundesliga - Semifinal

Kristian Karlsson vs Tiago Apolonia

Spel: Tiago Apolonia @ 1.83

Stake: 5/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 15.00

Serieettan Dusseldorf tar emot fyran Saarbrucken i den ena semifinalen. Dusseldorf är stora favoriter till guldet och jag har svårt att se något lag kunna hota dem.

Båda lagen är också kvar i Champions League där semifinalerna pågår. Dusseldorf var igång så sent som i fredags faktiskt då man säkrade en plats i finalen genom att slå det franska laget Pontoise.

Kristian Karlsson svarade i den matchen för en seger genom att slå sin gode vän Mattias Karlsson med 3-2 i set. En match som till en början kantades av lätta misstag men blev mer välspelad ju längre den pågick.

Apolonias Saarbrucken var igång i torsdag när man mötte de ryska giganterna Fakel Gazprom. Ryssarna har verkligen värvat ett jättelag och att Dusseldorf skulle slå dem i en final ser jag som osannolikt. Apolonia fick ge sig med 0-3 i sin match mot Ovtcharov. Han slog dock Ovtcharov i en jättematch för ca en månad sedan.

Apolonia har haft en riktig krokig säsong som har kantats av skador och dålig form. Han ser dock ut att ha kommit igång i slutet och om Saarbrucken ska ha någon som helst chans så måste nog Apolonia ta två matcher här.

Karlsson har haft en fin säsong i ligan med 13:3. Han känner sig nog extra trygg när han går ut till match eftersom han vet att lagkamraterna är starka och kan därför luta sig mot dem.

Jag anser dock att Apolonia är en starkare spelare rakt igenom och måste som sagt vinna denna om Saarbrucken ska ha någon chans. Kristian slog Apolonia i ligan men då var Apolonia riktigt risig och därför tror jag bolagen sätter dessa oddsen här. Dusseldorf har ett fint hemmastöd på läktarna och Kristian lär stöttas till tusen. Detta tror jag dock kan trigga igång den lugna Apolonia rejält. Öppen match men enligt mig ska en Apolonia i fin form ha en bättre chans att vinna denna matchen.

---

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt