Speltips: Motsträvigt underspel

God kväll,

En roligare speldag är snart över. Dagens bloggspel var det mindre snack om när Chtchetinine lekte hem matchen mot Demeter. Det var väl egentligen bara i tredje setet som det var någon som helst spänning i. Chtchetinine "som vanligt" stabil som få även om han hade en tuffare match mot Gerold idag. Det var nog en av Chtchetinines sämsta matcher på länge. Deffen såg ruskigt rostigt ut. Det löste ju dock sig till slut det också.

I dagens andra match hade vi en riktigt tuff lina på Jouti mot Kadlcek. Jouti vispade hem de två första utan större problem. Vid 10-7 i tredje så hade iallafall jag räknat hem matchen. Då vaknade Kadlcek till liv och tog tre raka bollar. Efter att ha missat ytterligare två matchbollar så tog Jouti hem det på den sjätte. Kadlcek hade dock ruskiga lägen på ett par av bollarna. Det blir alltid något set som blir såhär spännande nästan. Denna gången gick det vägen vilket var otroligt skönt.

---

Challenger Ochsenhausen

Lehel Demeter vs Michal Kadlcek

Spel: Under 68.5 @ 1.83

Stake: 5/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 08:30

Morgondagens första match i Challyn blir utfallet för bloggspelet denna gång. Det är ett riktigt spännande möte på förhand med många olika infallsvinklar.

Jag måste börja med att säga att Demeter ser mer tänd ut än på länge faktiskt. Han står och studsar mellan bollarna och visar också tydliga tecken på att han vill vinna. Därför känner jag mig trygg med att tro på honom här vilket jag initialt gör i och med att jag väljer undern här.

Lehel har egentligen haft tuffa matcher rakt igenom här och ett underspel kan tyckas konstigt då. Han har två 3-2 vinster och två 2-3 förluster. Han har också hunnit med att förlora mot Chtchetinine med 0-3. Således står han då på 2-3 efter enkel matematik. Efter en snabb titt på resultattavlan behöver han alltså vinna båda sina matcher imorgon för att kunna ta sig vidare. Om han också vinner dem relativt enkelt så kan han känna sig helt säker på vidare avancemang.

Allt tyder egentligen på att Demeter kommer att gå 2-0 imorgon. Han tar först emot Kadlcek för att sedan möta Robinson senare under dagen. Två segrar utan förlorat set hade betytt mycket för honom.

Jag väljer att trycka hårt på Demeters kroppspråk i detta spel. Han kan ibland se en aning loj ut och då hade jag inte alls vart sugen på detta spel. När han nu har allt att spela för och samtidigt ser otroligt taggad ut så måste jag välja att tro på honom.

Michal Kadlcek kom ner på jorden idag efter att ha vart långt upp i himlen under gårdagen. Han sträckte nävarna i skyn i måndags efter att ha tagit sin tredje raka seger. Det trodde nog ingen på, minst av alla han själv antagligen.

Idag var det raka vägen ner till jorden i och med två stycken 0-3 förluster mot Robles och Jouti. Under gårdagen mötte han spelare som underpresterade det grövsta. Eftersom Kadlcek faktiskt kan hålla i ett rack så kan han även slå spelarna i detta fall. Idag mötte han ett helt annat motstånd och då är inte Kadlcek bättre än så här.

Jag väljer underspelet istället för en tuffare -2.5 lina på Demeter här. Det är mycket på grund av att jag tror Demeter kan förlora ett set. Det finns dock möjligheter att ändå gå under här. Kommer Demeter i underläge tidigt i ett set så kan det gå snabbt. Det gör att vi då får ett par extrabollar med oss till nästa set och kan då se det som en -1.5 lina istället. Självklart hoppas jag att Demeter löser det över tre och det får gärna Kadlcek också göra även om jag ser det som en omöjlighet.

Kadlcek har vart stabil på backhandsidan under dessa dagar, då han har vunnit de flesta poängen där. Det tror jag att han får svårare att göra imorgon då Demeter spelar riktigt tufft där med en fin rulle på backhand. Även detta motstånd ska bli allt för tufft för Kadlcek. Kadlcek står annars på 3-2 och lär också vara fullt motiverad. Jag tror dock snarare detta kan vara en nackdel för Kadlcek då han för första gången kanske känner lite press och då kan det möjligen låsa sig helt för honom, som idag.

Jag struntar egentligen fullkomligt hur denna matchen ser ut och vem som vinner så länge de håller sig under 68.5 bollar!

--

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.