Speltips: Gruppfinal i Ochsenhausen

God kväll,

Det är mycket som inte vill gå vägen för mig just nu. Flera av spelen är påväg in men betting-guden ser något som inte jag ser för tillfället. För att summera dagen i korta termer så var dagen skit. Jag ska snabbt guida er igenom dagens matcher.

Första matchen i dagens Challenger spelades mellan Figel och Jouti. Vi satt som ni vet på överspelet här. Allt såg till en början väldigt bra ut och Figel gick upp till tre setbollar i första set. Här tog det såklart tvärstopp och Jouti vann setet 12-10. Det fanns dock chans till revansch två gånger om. I både andra och tredje set hade Figel stora ledningar men lyckades klappa igenom totalt båda gångerna. Riktigt, riktigt tuff förlust att ta.

Vi fortsatte med en pissdålig match av Vostes mot Jouti. Jouti fick bestämma tempot och Vostes upplevdes mest som ett lutande torn i Pisa. Stillastående och jävligt snett på det. I tredje matchen hoppades jag på en genomklappning av Kriston. Han såg dock allt för fokuserad ut även om Manna var där och nosade emellanåt. Dagens sista match såg jag inte. Vad jag har hört är dock att David hade stora ledningar som han tappade emot Vostes. Torsk 1-3 där.

-

Challenger Ochsenhausen

Antonin Gavlas vs Eric Jouti

Spel: Antonin Gavlas @ 1.66

Stake: 7/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 11:50

Vi beger oss för sista gången denna veckan till Challengern i Ochsenhausen. Det ska faktiskt bli otroligt skönt att över helgen inte sitta fastklistrad och titta på trötta spelare i en ännu tröttare hall. Det enda jag drömmer om på nätterna är röda golv och avdankade bordtennislirare.

Detta ser på förhand ut att bli gruppfinalen mellan två spelare som har imponerat oerhört på mig. Dock på helt olika sätt. Gavlas har en oerhört fin träff för dagen och motståndarna ser faktiskt totalt uppgivna ut när boll på boll kommer tillbaka.

Gavlas spelar till vardags i tjeckiska högstaligan. Där gör han det också otroligt bra och står på imponerande 28-2. En av förlusterna har kommit mot en annan Chally-bekanting nämligen Kleprlik. Jag förstår absolut att han har de siffrorna efter att ha sett honom här. Han vann också alldeles nyss en liknande turnering utan att ha förlorat en enda match.

Gavlas står på 4-1 inför morgondagen. Jag blir mest äcklad av att snacka om förlusten eftersom den kom mot Manna. Jag såg inte matchen men jag kan inte i min vildaste fantasti tro att den matchen var helt ren då Manna vann med 3-0. Det hade vart kul att få se en repris av den matchen.

Eric Jouti har jag sågat två dagar i rad längs med fotknölarna. Självklart står han därför på 4-1 inför den avslutande dagen. Jag har tidigare jämfört honom som en sämre version av Ishiy. Jag får väl nu ta tillbaka det uttalandet då han spelar fantastisk bordtennis för tillfället. Han har mött motståndare som har spelat i samma tempo och utan variation. Det passar Jouti ypperligt speciellt när han är i form. Han ligger på med backhand och rullar riktigt fint och det är inte många som har slagit honom i backhandduellerna här. Jag har dock sett tendenser tidigare att han brukar vika sig när det börjar dra ihop sig och jag tror inte han kommer att gå hela vägen i denna Challyn.

I morgondagens match kommer båda spelarna att vara klara för slutspel. Jag upplever dock att de två gärna vill ha med sig gruppsegern. Ingen av dem lär vilja ha Karakasevic i en eventuell semifinal och han lär sluta på tredje plats. Jag tror också att Gavlas passar Jouti dålig. Han är duktig på att variera tempo samtidigt som jag tror att Jouti kommer få svårt att spela sitt eget spel här. Jouti älskar att få styra matcherna vilket kommer bli svårt då Gavlas hittar vinklar som ingen annan med sitt vänsterhänta spel.

Kikar vi på andra bolag så ligger de klart lägre på denna matchen. Jag tycker att Bet365 än en gång övervärderar Jouti här. Vi får hoppas att det kan gå att fälla Jouti tredje gången gillt.

-

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.