David - tabletennisbets blogg

Speltips: Dubbelt upp på Sriram

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

God kväll,

 

Det slutade med totalt nio spel i Belarus Open. Det blev åtta vinster och en förlust. Det betydde dryga 30 unit in till kassan. En fin turnering där jag höll igen lite efter de första omgångarna.

Det blev ett spel idag, på Samsonov. Han hade fram till idag inte förlorat ett set i tävllingen och gjorde inte heller mig besviken i semifinalen. Han vann med 4-0 där endast det fjärde setet kändes någorlunda jämnt. Han vann sedan också finalen och det kändes nog skönt för Samsonov som har sett lite trögare ut på slutet och tappat lite på världsrankingen.

I veckan som kommer blir det Challenger för hela slanten då det är spel måndag-fredag. Jag hoppas på fortsatt gröna siffror veckan som kommer.

-

Challenger Ochsenhausen

Valerij Rakov vs Sushmit Sriram

Spel: Sushmit Sriram -1.5 @ 1.61

Stake: 5/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 09:50

Tyvärr sjönk detta spel några punkter precis när jag skulle börja skriva. Jag anser dock att det fortsatt finns en del värde i det.

Sriram har gjort totalt tre Challys om man ser till 2016-2017. Han har sjuka resultat då han har gått till semifinal i alla tre. Ändå så är han grymt underskattad av bolagen som verkar tro att spelarna nu har lärt känna hans spelsätt.

Han gjorde sin senaste Chally den 1 mars och slutade då på 5-2 i kvot. Han gick därmed till semifinal där han fick stryk av Horejsi som faktiskt är den enda som har någorlunda koll på honom.

Sriram är en materialspelare som ställer till det oerhört för de flesta på denna nivå. Han har en riktig hobbyteknik rakt igenom vilket säkert retar gallfeber på en och annan spelare. Srirams svaghet är att han ibland kan se otroligt loj ut och slå bort en väldans massa bollar på rad.

Rakov känner nog de flesta igen som följt mig här ett tag. Det är en ukrainare som oftast sliter väldigt med att få med sig en match. Han slutar allt som oftast på 1-6 och ser alltid lika knäckt ut.

Rakov är rätt stabil mot materialare men han har dock aldrig mött Sriram. Jag tror denna blir något av en chock för honom. Ännu sämre för Rakov är att det är morgonmatch och att han kanske inte riktigt har hunnit hitta sin träff för dagen. Man måste våga gå för det mot Sriram och Rakov har inte riktigt den sluggerforehanden som krävs för att slå igenom Sriram. Jag tycker handicapspelet på Sriram är riktigt fint på förhand. Det är dock första matchen för dagen och därför väljer jag att hålla insatsen på en lagom nivå.

-

Challenger Ochsenhausen 

Kohei Sambe vs Sushmit Sriram

Spel: Sushmit Sriram @ 2.50

Stake: 5/10U

Bookie: Bet365

Spelstopp: 16:00

Sriram får alltså chansen på nytt här. Ni kan läsa i ovanstående rek varför jag tror på honom och vad han är för typ av spelare.

Dessa två spelare möttes i Challyn den 1 mars. Jag spelade då som nu på Sriram. Den gången fick vi honom till tre gånger pengarna och han infriade förväntningarna då hann vann över Sambe med 3-0. Bolagen vägrar dock ge sig och ställer återigen ut Sambe som favorit här.

Jag tror inte det kommer bli en lika enkel resa denna gången. Sriram lär dock ha klart större chanser än vad oddsen indikerar här. Sambe hade stora problem med Srirams spel i förra matchen och ska inte ha lärt sig det allt för bra till denna matchen heller.

Sambe spelade ligamatch så sent som idag. Han imponerade väldigt då han slog Bojan Tokic med 3-1. Han förlorade sedan mot Apolonia med 1-3. Ändå ett stort fall framåt för Sambe som sliter en del i Bundesliga. På grund av dagens resultat tror jag därför att bolagen tror extra på honom här. Jag ser dock en Bundesligamatch och en måndagsmatch i Challyn väldigt olika. 

I Bundesliga är det mycket folk på läktarna medans det i Ochsenhausen är tomt. Sambe har också ett väldigt dystert facit i just Ochsenhausen och verkar ha svårt att hitta motivationen just här. Jag tror absolut att han kommer prestera bättre denna gången men mot Sriram kommer han att få det lika tufft som sist.

-

@ tabletennisbet

David - tabletennisbets blogg

David - tabletennisbet

David, som huserar under namnet tabletennisbet, brinner för sporten som många andra ser som en källarsport. Han jobbar in spelen tillsammans med sin hund som skäller in spelen åt honom. David har fört en relativ anonym tillvaro men vill nu ut i offentligheten för att sprida sin kunskap och få fram bordtennisen i rampljuset. Det är inte alltid lätt att få fram statistik från bordtennis vilket gör att David har byggt upp ett stort kontaktnät och tillbringar alldeles för många timmar framför sina datorskärmar.

Sveriges bästa

Kända profiler