Speltips: Allvaret kan börja!

God kväll,

Det är lustigt hur det kan bli ibland. Jag trodde jag skulle få en lugn vecka och på kvällen när jag sitter och kopplar av till max så kastar bolagen upp odds på Belarus Open. Det var bara att byta om och ner i grottan och jobba. Det bästa av allt var att det lönade sig idag. 5/6 spel träffade och 17.52U in till kassan.

Den enda förlusten kom i matchen mellan Calvo och Perman. I ärlighetens namn så skulle vi nog fått med oss den också. Jag tycker Calvo hade kontroll i stora delar av matchen men han hade otroligt svårt för att stänga den, tyvärr.

Resten satt som sagt skönt. Dagens konstigaste match måste vart den mellan Sidorenko och Burgis. Burgis kom in i mjukiskläder och såg,helt ärligt, bakfull eller väldigt full ut. Hade svårt att träffa bollen under vissa delar av matchen. Pinsamt för tävlingen och bordtennis i synnerhet.

-

Belarus Open - Omgång 1

Eric Jouti vs Taras Merzliken

Spel: Eric Jouti @ 1.61

Stake: 7/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 10:00

Eric Jouti känner vi väl i största grad igen från Challyn där han är en frekvent besökare. Brasilianaren Jouti tävlar också en del internationellt med blandad framgång. Han parkerar på plats 210 i världen och han bör kunna klättra en del kommande år då han "bara" är 20 år gammal.

I Belarus Open har han imponerat hittills med två 4-0 segrar och en 4-2 seger över Martinko. Jag tycker Jouti har ett internationellt spel i sig och det hade vart otroligt spännande att se honom ställas mot Paikov i andra omgången. Jag har en känsla av att Jouti kan överraska rejält här.

Hans motståndare imorgon är för mig i princip totalt okänd. Jag kan inte hitta någon ranking på Merzliken och har inte sett honom spela tidigare. Jag väljer alltså att gå helt på tidigare resultat här.

Merzliken tävlar extremt lite internationellt och spelar i princip bara Belarus Open en gång om året. I gruppspelet vann han mot två helt för mig okända spelare medans han förlorade mot Krastev med 0-4. Jag väljer att gå på Krastevs kvalite här och eftersom jag anser att Jouti är en klart bättre spelare än Krastev så känns 1.61 här som ett riktigt fint odds.

-

Belarus Open - Omgång 1

Tomas Polansky vs Lauric Jean

Spel: Tomas Polansky @ 1.61

Stake: 7/10U

Bookie: Bet365

Spelstopp: 10:45

Bolagen verkar gå extremt mycket på ranking när det sätter ut oddsen här. Polansky är 196:a och Lauric 239:a i världen. Jag tycker dock Polansky är den helt klart mest spännande spelaren i denna matchen.

Polansky körde över alla spelare i sin grupp samtidigt som han vann första omgången i U21 lika enkelt. Så formen är det ingen fråga om för Polansky här. Den 19-årige tjecken är en riktigt spännande spelare som ska bli otroligt skoj att följa framöver.

Lauric gick vidare från kvalgruppen genom att vinna två matcher och förlora en. Jag har sett belgaren en del i Challyn tidigare och tycker inte han ens är nära Polanskys kvaliteter. Lauric kan blixtra till emellanåt men är extremt ojämn och över sju set tror jag aldrig att han kan hålla ihop det här.

Detta blir en match mellan två spelare som oftast brukar åka i kvalspelet eller i första omgången. Det ska bli intressant hur de reagerar på detta då de allt som oftast brukar möta en större favorit i denna omgången. Med Polanskys form och beslutsamhet så ser jag stora chanser för honom att avancera till andra omgången här.

-

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt