Speltips: Argentinskt möte i Ochsenhausen

Tjena,

Det blev tyvärr inga matcher igår då alla tre spelen voidades. Uppställningarna blev helt annorlunda än vad bet365 hade förutspått. Det var egentligen bara Fegerl mot Duda som kunde bli av då de skulle mötas i en eventuellt avgörande match. Anton Källberg ville dock annorlunda då han punkterade matchen mot Walther. Källberg imponerar stort i sin första säsong i Bundesliga och det ska bli otroligt spännande att få fortsätta följa honom.

Idag drar veckans enda Chally igång. Det är ett rätt intressant startfält med en del gamla rävar blandat med lite ungdomlig entusiasm. Om jag gissar på förhand så tror jag att vi får se David, Cifuentes , Placek och Simoncik i semifinalerna på tisdag eftermiddag.

-

Challenger Ochsenhausen

Horacio Cifuentes vs Francisco Sanchi

Spel: Cifuentes -1.5 @ 1.80

Stake: 5/10U

Bookie: Bet365

Spelstopp: 09:50

Vi inleder dagen med ett helargentinskt möte. Båda spelarna har erfarenhet av Challyn sedan tidigare då Cifuentes har deltagit två gånger och Sanchi en. På förhand är detta en väldigt generös lina som snarare kanske skulle vart -2.5. Båda spelarna har inte något bättre världsranking att skryta med då Cifuentes är på plats 274 och Sanchi är på plats 438. Cifuentes är 19 år gammal och Sanchi 18. Så de båda har flera år på sig att klättra en bra bit på rankingen.

I spelstyrka tycker jag dock det skiljer en del mellan dessa två. Båda två har en grundtrygghet i spelet och är rätt safe. Cifuentes har dock ett helt annat tempo och kraft i sitt spel. Båda två behöver slipa en del på serve- och returspelet vilket det kanske inte tränas mest på i Argentina.

I deras tidigare möte i Challyn så segrade Cifuentes med siffrona 11:6,11:7,11:8. Inget snack om saken där alltså. Lite kuriosa är att jag den gången satt på Sanchi på grund av att jag inte riktigt visste spelstyrkan på någon av spelarna och då såg värde i honom. Det gick ju sådär..

Nu har jag betydligt mer kött på benen. Om vi kikar lite mer på Challyn där det båda deltog så ser vi tydliga skillnader dem emellan. Sanchi stannade den gången på 2:5. Han lyckades då slå Kadlcek som knappt vinner en match nu för tiden. Han slog även Yokota som han har bra koll på efter att ha mött honom en del internationellt. Utöver det så hade han ingen chans mot bättre spelare som Karakasevic,Kriston och Cheaib.

Cifuentes imponerade dock stort på mig. Han gick igenom gruppspelet med kvoten 6:1. Enda plumpen kom mot svårspelade Huzjak som ingen spelare har lätt för första gången. Han lyckades då slå Karakasevic med 3-2 vilket är riktigt starkt. I semifinalen ställdes han återigen mot "Kara" men fick då ge sig med de omvända siffrorna 2-3.

Cifuentes deltog även i Challyn häromveckan. I gruppspelet hade han det dock lite knöligare då och stannade på 4:3. Kändes som om han slet väldigt mycket i vissa matcher utan att få med sig resultatet. Det var dock ett par äldre gamla rävar med vilket aldrig gör det enklare. Han krigade dock sig vidare till semifinal där han fick stryk mot slutsegraren Kuzmin.

Det är alltså två helt olika spelare som möts här. Cifuentes är en vinnare medans Sanchi har en otroligt lång väg upp innan han når Cifuentes nivå. I första mötet mellan dem var det kamp från början. Så jag ser ingen anledning till att detta skulle bli någon form av kompisfajt. Cifuentes spelstyrka är så mycket högre att jag inte ser någon som helst chans för Sanchi här.

-

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt