Speltips: BOS Red Sox - HOU Astros.

En god lördagskväll till er kamrater!

Om senaste spelet -

Våra fyra sista lag drog igång vad man i sverige hade sagt semifinaler igår. Brewers - Dodgers var först ut borta i Milwakuee där Dodgers ställde upp med Kershaw och där Brewers ställde upp med Gonzales som satt på en väldigt fin form. Den formen fortsatte igår då hemmapitchern-skötte sig alldeles utmärkt i sin start men där han inte fick gå så värst många innings och egentligen - varför riskera något när han har gått tre stabila innings och du kan släppa in en mängd bra andra pitchers som kan ta över? Så gjorde man nämligen och man höll Dodgers väldigt länge på låga siffror samtidigt som man själva gjorde en ordentlig skada på Kershaw som i sin tur ledde till att man hade en 6-1 ledning genom mer eller mindre hela matchen. Dodgers ska sägas dock vaknade till rejält och för första gången på väldigt länge svajade Brewers bullpen då man släppte en ganska så stor mängd hits över kort tid och tappade 6-1 till 6-4 inför sista inningen. Dodgers var väldigt nära på att kvittera, man fick in en run och hade 6-5 på tavlan med en löpare på tredje bas med 2 outs - så en hit hade räckt för att den matchen skulle gå till extra innings. Nu lyckades dock Brewers hålla undan, man vann första matchen med 6-5 och vårt spel på Brewers ML hittade in.

Från en semi till en annan och denna kvällen är det Red Sox - Astros tur. Bägge mötena har match där jag kommer släppa en spel i Brewers-matchen igen men denna texten i sig kommer att handla om den på förhand helt otroliga matchen mellan Red Sox - Astros. Två lag som båda slog sina förra motståndare i tre raka matcher, som har fått vila och som är något kopiöst farliga framåt. Lägg också till att två utav ligans top 3 pitchers ska kasta i denna matchen då Sale står på kullen för hemmalaget och Verlander för bortalaget...ja - du får helt enkelt inte bättre baseball att se, då förstår ni nivån på denna matchen och på dessa båda lagen.

https://twitter.com/MLBStatoftheDay

HOU Astros läge idag -

Så man startar med Justin Verlander i Game 1 och annat hade ju varit konstigt med tanke på att Verlander är den bästa pitcher Astros sitter inne på. Han har bra kontroll och gör inte många misstag under en och samma match. Han har ett sinnessjukt bra September bakom sig där han fick med sig riktigt sjuka siffror över hela månaden men är det något(som jag ofta gör) jag vill påpeka så är det att i September så mötte han i princip inget bra lag. Månaden innan det - fick han konstant möta bra lag och det visade lite vad han då gick för. Hur det gick? En ERA på 5.29 och 39 släppta hit över 35 innings....vad hände där? Nu möter Verlander ligans tyngsta lag offensivt och kan återigen stöta på problem i sin start när det dessutom är på Fenway Park. Astros offensiv är bra, man har många i laget som slår i bra siffror samt kan slå iväg homeruns, givetvis därför man också har tagit sig så här långt i säsongen men fortfarande - det är inte så att ögonen trillar ut när man tittar på snitt-siffran men farliga framåt? Absolut.

BOS Red Sox läge idag -

Herrejisses vad jag njuter av att skriva om Red Sox säsong detta året och det gör jag nog med all rätt. Jag menar - bara ta denna natten som exempel. Chris Sale startar och honom har vi ju pratat om innan, en maskin som får med sig en extremt stor mängd strikeouts och som hade kunnat få CY Young-award om han hade gått fler innings än vad han har gjort. Alltså lyssna på detta bara - sedan i Juni och 14 starter tillbaka så har Sale endast en gång släppt fler än två runs i en och samma match som kom mot ligans sämsta lag. Also - vad hände? Men det visar vilket absolut monster till pitcher Sale är och varför han är given till att starta i Game 1. Red Sox offensiv, återigen - knappt något att prata om. Man är bäst i ligans och snittar en sjukt bra mängd runs och hits per match. Det känns lite som att vilken pitcher man än möter och vad för typ av kast han kör så är man fortfarande lika farliga framåt som alltid och att man har fått in så många runs är för att man springer så bra mellan baserna och ställer sig i scoringposition. En hit då - ja, det blir 9/10 gånger en run. Möter Verlander som är riktigt vass men jag vill ändå tro att man offensivt har en bra chans när man hela säsongen har läst alla bollar extremt bra och inte svingat för att få homeruns som resulterar i en massa strikeouts - likt Yankees.

Mitt speltips och odds -

Jag har hela tiden sagt denna säsongen att vinner inte Astros med Verlander på kullen i viktiga matcher ja, då kommer man ingenstans. Samtidigt så har jag sagt att vinner inte Red Sox på kullen med Sale ja, då kommer man ingenstans. Ni förstår krocken nu då, men jag vill ändå tro att den månaden kommer vara avgörande för att Verlander var inte så bra som han ska och förväntas vara när han mötte alla dessa bra lagen samtidigt som Sale håller en otroligt stabil nivå rakt igenom. Red Sox som jag sa är ruggigt bra framåt och det visade man i serien mot Yankees inte minst i matchen där man krossade Yankees på bortaplan med 16-1 för några dagar sedan. Man inleder återigen hemma på Fenway Park som givetvis är utsålt och där publiken konstant kommer att göra sig påmind gentemot bortalaget, man vill givetvis inleda denna serien med en vinst när man nu har hemmafördelen och kan Sale pitcha som han gjort i alla dessa matcher även denna natten så blir detta en tuff första match att ta sig igenom för Houston-laget.

BOS Red Sox ML @1.869, Pinnacle, 5/8 units, 02:05

@MSrekare /Stefan Tirnanic






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.