Speltips: MIL Brewers - LA Dodgers

Goooood kväll kamrater!

Om senaste spelet -

Då resterande serier var klara och vi hade tre lag som redan hade gått vidare så hade vi bara ett spel ute senast och det på Red Sox som kunde avgöra och gå vidare i ALCS mot Yankees borta i New York - inte den lättaste uppgiften kanske. Man tappade ju en match på hemmaplan, det blev lite nervöst där ett tag när man då skulle åka till NY för att spela två matcher där men alltså - hur snyggt skötte man inte det då? I första mötet mot Yankees så fullständigt förnedrade man hemmalaget och vann med 16-1. Givetis skulle det vara ytterst svårt att upprepa det i andra mötet men man skötte det relativt bra även i match två när man spelade vidare på det offensiva spelet man hade i game 3. Man fick relativt tidigt med sig 4-0 i matchen och kunde mer ellr mindre hela matchen spela på resultatet utan någon större panik...framtill den sista inningen. (Vad är det med oss och våra lag att alltid ha en form av kollaps i sista inningen detta året?). Red Sox tog ut Sale som man plockade in i åttonde inningen och valde istället att köra med sin closer Kimbrel, som efter några misstag hade gjort så att resultatet i matchen från ingenstans stod 4-3. Det var nervöst, jag ska inte ljuga och jag hann få med mig några hjärtattacker under den inningen men till slut efter ett close play så kunde man få ut sin sista out, andas ut och gå vidare.

Red Sox till ALCS och Yankees säsong över, 3-1 i matchen och en bäst av sju-serie mot Astros väntar. Sale mot Verlander i det första mötet på lördag och två e x t r e m t bra lag offensivt + defensivt. Den matchen kan bli den bästa på hela säsongen så här på förhand. Men - det är på lördag det för denna natten ska vi åka till Milwaukee och NLCS där Dodgers gästar Brewers i en serie som består utav sju matcher. Kershaw på kullen för Dodgers och Gonzales för Brewers.

LA Dodgers läge idag -

Båda dessa lagen har fått vila en del nu med tanke på att man asvlutade sin bäst av fem-serie relativt fort. Dodgers vann sin serie mot ett Braves som visserligen plockade en match men som i sin helhet inte riktigt hade något att säga till om. I denna första matchen har man valt att starta med Kershaw och det kan jag tycka är lite intressant ändå med tanke på hur Kershaw har sett ut sista tiden. Missförstå mig inte - Kershaw är fortfarande extremt bra och tillhör eliten i ligan när det kommer till startande pitchers. Men han har ett September med sig som var hans sämsta månad för året och där hans ERA låg way to high gentemot vad det brukar ligga samtidigt som han släppte i princip en hit per inning den månaden. Sen följde han upp detta med en bra start mot Braves där han nästan gick hela matchen men även där finns en grej som är intressant, över dessa 8 inningsen så fick han endast med sig 3 strikeouts. Väldigt ovanligt för Kershaw som visserligen fick med sig sina outs men mötte ett lag som träffade bollen dock inte kunde få ut hits av det. Annat mot Brewers som senaste tiden har varit ruskigt heta framåt. Jag tror han absolut kan göra en bra start, men det finns en risk att han får en betydligt jobbigare start ikväll och tillräckligt för att bli plockad relativt tidigt i matchen.

MIL Brewers läge idag -

Man har ett otroligt bra läge. Så, klart. Nej, jag ska givetvis förklara hur jag tänker. Man spelade en serie mot Rockies där man i varje match hade total kontroll utaom möjligtvis i första där det var lite skakigt men i övrigt spelade man ut Rockies fullständigt som hade asbolut noll att säga till om. Startande pitchingen och bullpen var felfria mer eller mindre i 27 raka innings, det gjorde ju då i sin tur när vi lägger till offensiven att man vann den serien i tre raka matcher. Man har fått ordentlig vila och har denna kvällen valt att starta Gonzales som senast kommer ifrån Washington. Alltså Gonzales gjorde många tveksamma matcher i Nationals men sedan han kom till Brewers så har han över fem matcher och 25 innings endast släppt 14 hits och 7 runs. Han är vänsterhänt som har bra resultat mot Dodgers och med tanke på formen han sitter på valde man att gå med honom i första matchen, för mig inget konstigt alls och helt rätt beslut.

Mitt speltips och odds -

Brewers som sagt har varit sjukt heta och man har vadå, 11-12 raka matcher utan en förlust inkluderat slutspelet mot Rockies. Jag läste lite siffror som man har då under dessa matcherna och offensivt så går Brewers för en 6.5 runs per match vilket i sig är otroligt bra och inte alls konstigt med tanke på uppställningen man har och hur man har valt att sätta spelarna efter varandra. Det som i sin tur då har gjort att man har kunnat slå in så pass många runs som man har gjort. Startande pitcher går för en ERA strax under 3 och bullpen ännu galnare - en ERA på 2.08. Sinnessjukt bra form. Dodgers är som jag säger ett bra lag också givetvis, men jag tror att man kan få en tuff match just denna natten i match 1 när man mtöer Gonzales som är i högform och ett bullpen som konstant levererar. Om Brewers gör tillräckligt med skada på Kershaw så ska man kunna vinna första matchen Miller Park.

MIL Brewers ML @2.429, Pinnacle, 5/8 units, 02:05

@MSrekare /Stefan Tirnanic






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt