Speltips: NY Yankees - BOS Red Sox.

Goooood kväll kamrater!

Om senaste spelen -

Vi hade fyra spel ute totalt igår och det blev inte en kväll man kanske hade velat ha då vi missade tre spel och endast satte ett. Det vi satte dock ska sägas räddade oss ganska så mycket då Red Sox totalt krossade Yankees med 16-1 och då till ett bra odds. För Indians som mötte Astros i en måste-match skötte sig ypperligt fram till ungefär halva matchen när man då totalt kollapsade och släppte in en mängd runs, Astros vann det mötet till slut med siffrorna 11-3 och avancerade vidare i slutspelet genom en sweep. Indians säsong är nu alltså över. På andra sidan hade vi Braves som också var i en måste-match mot Dodgers och som också likt Indians skötte sig bra i första halvan men precis som Indians så tappade man allt i andra halvan och förlorade matchen övertygande. Dodgers vidare och Braves säsong slut.

Vi har 3 lag som är klara för vidare spel - Astros, Brewers och Dodgers. Denna natten kan bli så att även det fjärde laget blir klart om nu Red Sox vinner matchen borta i Bronx för vinner nu Yankees denna natten ja - då blir det ett Game 5 och en avgörande match återigen på Fenway Park i Boston. Hur som en ny match denna natten alltså och det är precis vad Yankees vill ha då man bara vill glömma gårdagens match som var absolut sinnessjuk. Det var som att Red Sox mötte ett lag i minors när Yankees blev fullständigt demolerade. Man torskade alltså med 16(!!)-1 hemma på Yankee Stadium och denna natten, ja - jag tror inte man har återhämtat sig riktigt från igår utan jag är övertygad om att Yankees säsong tar slut runt 06 svenskt tid.

NY Yankees läge idag -

Haha ja, läget. Vad ska man säga?... Så här - det är de två största rivalerna i MLB, det är slutspel, det var 14 år sedan sist, det spelade i Bronx och man hade en på förhand bra startande pitcher igår. Alltså - får man bättre förutsättningar? Möjligtvis, men inte mycket. Går du då och torskar med SEXTON(!) - ETT mot bortalaget och hör sina egan fans bua ut en, se att det står 10-0 efter fyra innings samt hela tiden se hur folk lämnar arenan mer och mer ja....då är inte läget så jätteroligt. Yankees hade dessutom absolut noll offensivt igår och som jag sa så hade Eovaldi sjukt bra resultat mot Yankees under tidigare möten i säsongen. Detta mötet var inte annorlunda utan han gick 7 innings där han bara släppte 5 hits och 1 run och där vi såg ett Yankees som var frustrerade men inte kunde göra något. Man startar Sabathia denna natten men som har en otroligt dålig form under sina 7 senaste matcher, att han med den formen ska möta Red Sox som hade det offensiva spelet igår och kunna klara sig bra i denna starten - det kan jag bara inte se. Superjobbigt läge för Yankees.

BOS Red Sox läge idag -

Tvärtemot då så är ju läget givetvis extremt bra här för Red Sox. Den pressen man hade innan matchstart igår att man tappade en match på hemmaplan försvann ju ganska så omedelbart när man ledde med 10-0 efter fyra innings och insåg att det här med största sannolikhet skulle gå bortalagets väg. Alltså hur man än gör nu så vet man att skulle man förlora detta mötet så har man Sale tillgänglig till mötet på Fenway på torsdag men förlorar man ens? Det tror jag verkligen inte för att precis allt man såg igår gick i Red Sox väg. Det var inte så att man var bra framåt mot en pitcher, utan man drog iväg hits på vartenda pitcher man såg, man sprang extremt bra mellan baserna och som kommentatorn sa - Red Sox kan inte spela bättre än vad man gjorde igår. Absolut perfektion som beskriver varför Red Sox har haft en sån här säsong som man har haft. Man ställer denna natten upp med Porcello och Porcello har likt Sabathia inte heller bra form över de senaste sju starterna. Men, vad har han? Jo - likt Eovaldi så har han extremt bra resultat mot Yankees detta året där han mött dom fyra gånger och i tre utav dessa starterna på en skala 1-10 hur bra han har varit, så har han 10 i alla tre. Likt Eovaldi återigen, så vet Porcello hur man haterar Yankees och hur hemmalaget slår - det kommer även denna kvällen bli Red Sox fördel och grund till att man vinner matchen.

Mitt speltips och odds -

Ni förstår ju vilken sits Yankees befinner sig i. Gårdagen var så mycket misär man bara kan få under en och samma match och nu ska man alltså försöka återhämta sig från den? Allt det jag räknade upp innan i texten med alla förutsättningar, alltså man återhämtar inte sig pryskigt bara sådär. Revansch och revansch ja - men har du en tränare som inte kan coacha för shit och som dessutom denna kvällen inte tagit med Andujar och McCutchen ja då underlättar det inte mycket mer ska jag säga. Red Sox kontrar stenhårt och ställer upp med bästa möjliga givetvis, det är en spelare som skiljer sig från igår och det vill jag nästan bara säga är positivt. Man går för att avsluta detta i nattens möte, man fick fira divisionen i Bronx och man kommer med goda chanser att få fira ett avancemang i detta slutspelet - återigen i Bronx. Porcello med bra resultat mot Yankees, Yankees helt lama igår offensivt samtidigt som Red Sox var totalt glödheta igår och nu möter en Sabathia som visserligen har erfarenhet men som är helt ur form.

BOS Red Sox ML @2.260, Pinnacle, 6/8 units, 02:00

/Stefan Tirnanic @MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.