Speltips: Mot Boston!

Mookie Betts hits an home run

Goooood dag kamrater!

Denna omgången plockar vi en match från de tidiga matcherna som drar igång vid 19:05. Vi var där för någon dag sedan och vi åker tillbaka dit även denna kvällen där samma möte ska spelas som för två dagar sedan. Det gäller Red Sox - Indians. Indians som knäppte första två matcherna i denna serien på fyra matcher, Red Sox kontrade och svarade stenhårt när man vann med 10-4 igår och har väldigt bra förutsättningar för att denna kvällen få serien kvitterad och avsluta mötet mot Indians med 2-2 i matcherna. Fullt godkänt med tanke på att detta kan vara en liten preview av vad som komma skall i slutspelet. Vi kör igång -


BOS Red Sox - CLE Indians

BOS Red Sox -1.5 @1.943, Pinnacle, 6/8 units, 19:05


Startande för BOS Red Sox -

David Price, som går för en 3.69 ERA över 24 starter. Har med sig 141 innings, är noterad för 142 strikeouts och landar på en 1.19 WHIP.

Ja vad har egentligen hänt med Price här. Han hade en period i Red Sox när han hade en väldigt arrogant attityd och inte gick överhuvudtaget bra vilket i sig blev en stor snackis med tanke på vilket kontrakt man hämtade hem Price med. Han blev skadad och var borta till och från ett längre tag. När han nu kom tillbaka till denna säsongen så får jag säga att jag tycker åtminstone att han har varit fantastiskt bra och verkar i alla fall(?) ha en klart mycket positivare syn på sin pitching-situation i Red Sox. Visst, Price har gjort starter som varit kassa han med denna säsongen - dock inte en enda över hans 7 senaste starter där han i alla 7 har gjort en jäkla fantastiska starter. Kliver in här med sjukt bra form.

Startande för CLE Indians -

Adam Plutko, som går för en 4.62 ERA över 10 matcher varav 7 är startande. Har med sig 48 innings, är noterad för 35 strikeouts och landar på en 1.15 WHIP.

Plutko är ingen jag har stenhård koll på och det är visserligen inte så konstigt om jag nu ska få ursäkta mig. Har hade två stycker insatser 2016. 2017 var han i minors hela året, gjorde en riktigt dålig säsong där nere och det såg väldigt mörkt ut för Plutko som inte hade någon som helst kontroll över sina kast. Studsade dock tillbaka väldigt bra detta året i minors och blev belönad genom att bli uppkallad till högstaligan och Indians där han nu har gjort 10 matcher totalt. Vad ska jag säga, harn har väl gjort okej matcher men över dessa 10 matcherna så har ahn inte mött ett enda lag ännu som räknas gå långt detta året. Ska denna dagen stå på Fenway Park mot ligans bästa lag och här har Plutko sin svåraste start i sin karriär hittills. En start som kan bli väldigt jobbig för rookien som förmodligen inte kommer ha en massa att säga till om.

Jag pratade lite om hur Red Sox offensiv låg nere ett tag under två matcher och att det inte var något riktigt som stämde, men man har egentligen omedelbart styrt upp det där och är tillbaka på hur man alltid har varit denna säsongen. Ta bara igår som exempel, 10 runs och 14 hits fick man ut och då startade ändå Carrasco som är betydligt bättre än vad Plutko är. Han släppte 8 hits 6 runs över 3.2(!) innings. Sen är Indians bra offensivt också, det ska inte sägas annat om - men med Price nuvarande form så är jag inte riktigt säker på hur man ska störa hemmapitchern. Plutko dessutom med en otroligt svag punkt, kastar mycket i mitten och för högt i strikezonen och där finns det inga bättre kast att få för ett lag som har så många power-hitters som Red Sox har. Det här blir en tuff sista match för gästande Indians!

Pinnacle ger oss 1.943 på att Red Sox tar sista mötet med minst två runs, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt