Speltips: Mot Boston!

Karlskogas baseboll-lag deppar

God tisdag kamrater!

Jag är fortfarande lite frustrerad från igår faktiskt. Det gäller ju givetvis våra spel som vi hade igår mot Red Sox där vi lirade Indians att vinna matchen och Indians att vinna med minst två runs. Red Sox fick en jäkla start mot Kluber när man med 2 outs fick med sig 2-0 på tavlan och följde sedan upp det med 3-0 också vid ett 2 out-läge. Uppförsbacke direkt alltså när Kluber inte riktigt var så vass som han brukar vara från start. Han skötte sig dock bättre och bättre då han efter det inte släppte en enda run och relativt få hits. Indians hämtade faktiskt upp detta 3-0 underläge främst genom homeruns och vips så hade vi 3-3 på tavlan när det var en tredjedel kvar av matchen. Det blev så pass bra så att man drog iväg ytterligare en homerun och vi hade 5-3 på tavlan till bortalaget.

Pitchingen gick bra för Indians och man hade en ledning på 2 runs. Den sista inningen skulle gå igång och Indians plockar in sin closer. En closer som för övrigt är en av de sämsta closers i ligan och som detta året absolut har 0 koll på vad han håller på med. Givetvis sabbar han detta direkt och låter två Red Sox-spelare gå på baserna direkt med 0 outs. Han lyckades återhämta sig någorlunda och vid 2 outs och en 0-2 pitchcount mot Bogaerts tänkte jag att nu - nu ligger han före i counten och BÖR kunna stänga detta utan att släppa en run. Han slänger iväg en pitch som Bogaerst får fatt på, bollen rullar väldigt sakta genom infield, Bogaerts är safe vid första bas och Betts kommer hem. 5-4. Vi ryker på -1.5 för att Allen inte kan stänga en match på rätt sätt, jag har inget emot closers som släpper hits eller runs - men på det viset Allen gjorde det just igår visar bara på hur tufft Indians kommer att få det med en så instabil closer i slutspelet. Slutresultatet skrevs 5-4 och vi fick i alla fall in ML och ett miniplus med oss. Trist.

Vi ska tillbaka dit, till Fenway Park. Ingen Kluber för Indians denna natten och här finns det inget som kan rädda Indians från att förlora game 2.


BOS Red Sox - CLE Indians

BOS Red Sox ML @1.699, Pinnacle, 6/8 units, 01:10

BOS Red Sox -1.5 @2.330, pinnacle, 4/8 units, 01:10


Startande för BOS Red Sox -

Nathan Eovaldi, som går för en 3.62 ERA över 14 starter. Har med sig 79 innings, är noterad för 67 strikeouts och landar på en stabil 1.04 WHIP.

Eovaldi som Red Sox hämtade från Tampa vill jag säga har blivit som en helt ny pitcher. Jag skrev om det första gången jag rekade honom i hans första start som Red Soxare och det var att Red Sox pitching-staff kommer hjälpa honom att bli en bättre pitcher på en helt annan nivå att coaching än vad Rays har kunnat göra och hur har det gått? Jodå, han går för en 1.99 ERA över 4 starter sedan han kom till Boston. Han har en AVG där lagen emot honom slår i väldigt svaga .238 och han får dubbelt med groundballs/airballs med sig än när han var i Rays. Otroligt fin utveckling på Eovaldi som sitter på en helt fantastiskt form sedan han kom till sitt nya lag. Han gjorde en plattmatch mot Orioles där jag vet inte vad som hände, i övrigt har han varit helt 100%ig och absolut felfri. Följde upp den starten mot Orioles med en fin start mot Phillies och bör kunna fortsätta på samma spår när han återigen kastar hemma på Fenway Park!

Startande för CLE Indians -

Shane Bieber, som går för en 4.37 ERA över 12 starter. Har med sig 68 innings, är noterad för 71 strikeouts och landar på en något hög 1.41 WHIP.

Bieber som gör sin första säsong i högstaligan får väl änå ett godkänt. Ingen superstart men det är samtidigt väldigt sällan en rookie får en bra start på sin första säsong och kommer undan med fina siffror. Vågig han också, gör en otroligt kass månad för att sedan följa upp det med en bra månad och så fortsätter det. Kliver av hans senaste tre starter där han inte har släppt för mycket men det ska sägas då att han inte har mött i närheten av så bra lag som Red Sox denna natten och att han dessutom ska stå på Fenway Park blir nog inte lättare för honom. Har i varje start haft problem med bättre lag och denna starten blir inget undantag för rookien. otroligt tuff start att vänta!

Indians offensiva styrka är inget direkt hot, man är bra och slår in helt okej med runs med som jag säger - inget hot. När man då ska möta en Eovaldi som har varit riktigt bra sedan han kom till Red Sox så har jag väldigt svårt att se hur man ska göra mer skada denna natten än vad man gjorde mot Porcello igår som i dagens läge har något sämre form än Eovaldi. Red Sox då, man hanterade Kluber igår väldigt mycket bättre än vad jag trodde. Kluber skötte sig men satte sig ofta i knipa och Red Sox lyckades inte få hem folk som var i scoringposition. Nu möter man en pitcher som är otroligt mycket sämre än Kluber och med den uppställningen som man alltid har ska man kunna fullständigt ösa in runs på Bieber. Bieber som dessutom släpper en bra bit över 1 hit per inning kan få ruggiga problem just för att Red Sox är ligans bästa lag när det kommer till ja....hits. Indians tog game 1, game 2 tillhör Red Sox.

Pinnacle ger oss 1.699 på att Red Sox vinner och 2.330 på att man vinner med minst 2 runs, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.