Speltips: Mot Boston!

Goooood kväll kamrater!

Vi behöver inte dra hela kvällen igår med precis varje match. Vi hade 9 spel ute, 2 blev voidade, 4 satt, 3 missade. Vi missade bägge spelen på Dbacks vilket var synd då man mötte en riktigt usel pitcher i Padres som man nog skulle ha gjort den bättre emot än vad man gjorde under matchen. Nu vann Dbacks visserligen matchen så på den fronten var man ju nöjda. Vi å andra sidan satt på -1.5 och Dbacks att göra flest poäng i en inning så det var mindre kul för oss. Vi missade också på Angels som ledde i stort sett hela matchen framtill att man släppte en 3-man homerun och förlorade matchen med 4-2.

Desto bättre gick Cubs hits som jag skrev ett inlägg om, Brewers gjorde jobbet mot Cardinals och vann med 2-1 i en ganska så trött tillställning. Astros vann också sin match mot A's och undvek med det en sweep av A's, en serie förövrigt där A's visade att man inte är att leka med och jag tror att Astros ändå har en liten panik i laget nu. För 2 månader sen trodde alla inklusive jag att Astros skulle jogga hem sin division. Så är inte fallet nu och det kommer istället att bli väldigt tajt och spännande angående vem det blir som plockar den serien. Roligast var ändå att Rays satt, en analys på förhand jag hade som stämde mer eller mindre till 100%, vi fick in det till ett bra odds och Red Sox hotade för första gången(?) på hela säsongen inte för fem öre. 2-3 hits hade man över hela matchen och offensivet såg riktigt dåligt ut.

Det leder mig därför till kvällens rek där jag har valt att åka mot Boston igen och där man denna natten ska starta en serie mot Indians. Tuff serie där vi har två tunga lag som spelar och där Indians i första mötet direkt ställer upp med sin i särklass bästa pitcher. Corey Kluber.


BOS Red Sox - CLE Indians

CLE Indians ML @1.980, Pinnacle, 6 units, 01:10

CLE Indian -1.5 @2.90, bet365, 4 units, 01:10


Startande för CLE Indians -

Corey Kluber, som går för en 2.68 ERA över 25 starter. Har med sig 168 innings, är noterad för 160 strikeouts och landar på en sinnesjsukt bra 0.92 WHIP.

Så, jag har nog nämnt det innan men jag håller nog Red Sox Chris Sale som ligans bästa pitcher. Om Sale är 10/10 så vill jag påstå att Kluber för mig är 9.5/10. Den nivån på Kluber är det alltså. Sen visst är det så att Kluber också kan göra någon start som är katastrofal men det är också väldigt sällan man ser en sådan start av Indians-pitchern. Över sina 4 senaste starter så har han gått 30 innings och över dessa endast släppt 6runs(!) varav han i en utav dessa matcherna släppte 4 runs. Har en enormt bra form och vet själv att hans pitching måste vara på absolut toppnivå när han möter lag som Red Sox. Är Kluber som han kan vara i detta mötet så ska Red Sox trots det laget man har inte kunna göra något skada på bortapitchern.

Startande för BOS Red Sox -

Rick Porcello, som går för en 4.04 ERA över 25 starter. Har med sig 151 innings, är noterad för 150 strikeouts och landar på en 1.15 WHIP.

Alltså Red Sox har ju en hel del bra startande pitchers i sitt lag och även om Porcello ändå är bra får sägas så får man väl samtidigt säga att han är den som är minst bra av alla deras startande pitchers. Porcello är lite lik Quintana om ni kommer ihåg som jag skrev om. Han gör en månad som är sjukt solid och han ser fantastiskt bra ut för att sedan i nästa månad ha mycket sämre siffror och gått flertalet matcher där han har släppt på tok för mycket än vad han borde göra. Nu visserligen har han över sina tre senaste starter gjort två riktigt bra matcher, visserligen så var en mot Phillies och den andra var mot Yankees som Red Soox fick med sig en sweep emot. Däremellan mötte han Blue Jays och släppte 6 hits 7 runs över 4.0 innings. Går i vågor, som sagt. Jag vet inte riktigt hur jag ska tro Porcellos kväll kommer att bli, men jag är samtidigt helt övertygad om att han inte kommer kunna hålla Indians på några låga siffror offensivt.

Vi spelade emot Red Sox igår, då hade ändå Rays bullpen-day. Alltså en dag där man inte kör med en ordinarie startande pitcher utan du plockar in en som börjar matchen och låter honom som i gårdagens fall - gå 1.2 innings. Sen kommer inhoppande pitcher in direkt efter det och efter det byter man av varandra. Ändå och trots detta lyckades alltså Red Sox inte få ut mer än 2-3 hits och det märktes igår att det var något som inte alls stämde offensivt. Red So med samma lag som igår men man har inte med nyförvärvet Pearce och Kinsler som är på disable list. Indians med full styrka till den första matchen av serien fyra och med en Kluber i ryggen som möter ett Red Sox som igår såg helt iskallt ut så bör även Indians ha bra chanser som Rays igår till att få med sig game 1.

Pinnacle med 1.980 på Indians ML och Bet365 med 2.90 på Indians -1.5, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.