Speltips: Mot Pittsburgh!

Gooooood söndag kamrater, hoppas ni har haft en bra vecka!

Vi kör igång direkt denna gången där jag har valt att åka mot Pittsburgh och mötet mellan Pirates - Cubs. Ett Cubs som gärna fortsätter att vinna då både Cardinals och Brewers är 4.0 och 4.5 matcher bakom i divisionen och där NL Central är långt ifrån över. Cardinals har dessutom vunnit sina 9 av 10 senaste matcher så Cubs har vid detta laget insett att det inte går att spela avslappnat eller vila spelare titt som tätt. Man möter Taillon på som är på kullen för Pirates denna kvällen och jag är lite inne på att Cubs kan störa honom offensivt med tanke på hur instabil Taillon har varit senaste starterna.


CHI Cubs - PIT Pirates

CHI Cubs Ö 7.5 Hits @1.90, bet365, 6/8 units, 19:35


Startande för PIT Pirates -

James Taillon, som går för en 3.66 ERA över 24 starter. Har med sig 140 innings, är noterad för 12 strikeouts och landar på en 1.23 WHIP totalt.

Taillon har denna säsongen gjort sjukt bra ifrån sig där han bättrat sina siffror sen förra säsongen från en 4.44 ERA till en 3.66 ERA över 24 starter. Han gjorde en riktigt bra början och fortsatte på samma spår några månader in på säsongen men han sen i Juli tappat en del framtill nu när det kommer till att inte släppa så mycket offensivt. Visserligen stod han för en outstanding start för två matcher sedan då han gick en complete game mot Rockies men där släppte han ändå 10 hits. I Juli månad gick han 36 innings, där släppte han 36 hits. I Augusti nu har han gått två starter och 15 innings där han har släppt 17 hits. En hit per innings för Pirates-pitchern i snitt alltså och det är som jag säger, Taillon är verkligen en bra pitcher som ser ut att få en ljus framtid men han släpper samtidigt en hel del hits och det ser jag inte på hur han ska ändra nu när Cubs kommer på besök i stan.

På tal om Cubs då, jag blir alltid lika chockad när jag ser linan på 7.5 hits. Varför? Jo - man snittar 9.10(!) hits per match sett över hela säsongen och då har man ändå varit väldigt bra sista delen av säsongen offensivt. Man har Zobrist, Rizzo, La Stella, Schwarber, Bote som har varit fenomenal och plus att Baez är tillbaka idag efter en dags vila igår. Alla dessa hittar vi i kvällens uppställning och alla dessa har producerat bra offensivt i form av hits. Cubs har en ordnarie uppställning där vi inte hittar en tillstymmelse av ''Sunday-lineup'', man har varit ruskigt bra offensivt så här långt, Taillon har lite problem med hur han inte ska släppa hits och Cubs vill givetvis fortsätta vinna och producera för att inte tappa den ledningen man har i divisionen på Cards och Brewers. Med dessa förutsättningarna har Cubs bra chanser till att gå över 7.5 hits.

Bet365 ger oss 1.90 på att Cubs går över 7.5 hits, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt