Speltips: Mot Oakland!

Goooood dag kamrater!

Angående igår då så hade vi ju endast ett spel ute under natten. Yankees över 7.5 hits och egentligen så gick det ju smärtfritt om det nu hade spelats nio innings men nu avbröt man matchen på grund av regn och matchen blåstes av efter 7 spelade innings. Officiell match ändå och vi med lite flyt så här i efterhand just med tanke på att man blåste av den så fick vi in över 7.5 hits. Hade man varit på 7 hits och blåst av matchen - ja, då hade vi fått räkna det som en förlust så vi har Giancarlo Stanton att tacka för sin opposite homerun i den sjunde och sista inningen. Hur som helst, Yankees fick iväg 8 hits och vi fick in vårat spel!

Vi åker mot Oakland denna kvällen, ett Oakland som sista tiden har varit eld och lågor när man bara har kört över sitt motstånd speciellt i andra halvan av säsongen och som just nu endast och sjukt nog, ligger 1.0 matcher bakom att leda sin division. Astros toppar i dagens läge och vilka är det Oakland tar emot i sin serie dessa dagarna? Precis, just Astros. En riktigt tung serie där Astros skiter lite i byxorna skulle jag vilja påstå och speciellt efter att man förlorat gårdagens match i tolfte inningen. Jag tror dock Astros är bättre i längden och plockar game 2 borta i Oakland!


OAK Athletcis - HOU Astros

HOU Astros ML @2.030, Pinnacle, 6/8 units, 22:05.


Startande för OAK Athletics -

Trevor Cahill, som går för en 3.39 ERA över 14 starter. Har med sig 79 innings hittills, är noterad för 78 strikeouts och landar på en 1.10 WHIP.

Cahill som varit i högstaligan sedan 2009 har gjort denna säsongen väldigt bra med tanke på hans absolut usla siffror förra året när han var i både San Diego och Kansas City. Det finns nog inte så mycket negativt att säga om A's startande pitcher i nuläget och likaså gäller Cahill som mer eller mindre säsongen igenom har varit stabil. Har dock haft det kämpigare med Astros denna säsongen än mot andra lag där han i första starten släppte 4 hits 4 runs över 6 innings och i andra mötet så gick han endast 3.2 innings eftersom att man fick upp honom i en så hög pitchcount. Kliver in i detta mötet med en match i ryggen som har inte gjorde superbra kan man tycka mot Angels när han endast gick 4.2 innings och släppte 7 hits 4 runs - då är det inte jättelätt att kliva upp mot Astros trots hemmaplan och försöka följa upp med en bra start. Tuff match att vänta för Cahill!

Startande för HOU Astros -

Dallas Keuchel, som går för en 3.43 ERA över 25 starter. Har med sig 155 innings, är noterad för 115 strikeouts och landar på en 1.24 WHIP.

Får jag ens lov att säga att Keuchel gör en sämre säsong i år än förra året? Nej - det känns lite fel. Det skiljer faktiskt inte så värst mycket på siffrorna då han förra året under regular season slutade på 2.90 ERA över 23 starter. Inga jkätteskillnader som sagt där han denna säsongen bara har fortsatt på samma fina spår som förra året och det är givetvis vad som gör honom till en kvalitéts-pitcher som man kan förlita sig på. Hans stabilitet. 3 plattmatcher över 25 starter talar för sig självt, resterande starter har varit helt outstanding och han kliver denna kvällen in med en absolut superform där han över sina 8 senaste starter endast släppt 13 runs över 52 innings. Sinnessjukt. Bra form på bortapitchern alltså.

Som jag tidigare skrev, det är klart att Astros är nervösa. A's har bara slaktat allt motstånd, spelat som ett lag och därmed har man också fått resutlaten med sig i form av vinster. Man har hela tiden knappat in på Astros när man har vunnit och Astros förlorat, man har över de cirka 40 senaste matcherna lika bra record som Red Sox har vilket talar för sig självt. Men sen ska vi komma ihåg hur sinnessjukt bra Astros faktiskt är och hur man skärper till sig vid tajta lägen. Nu förlorade man matchen igår på extra innings visserligen, men med Keuchel på kullen som har varit allt annat än dålig har jag supersvårt att se hur A's ska försöka få in en massa runs på honom för att vinna matchen. Astros har dessutom fått tillbaka Springer till denna serien och med deras offensiva styrka så bör man kunna plocka kveällns match och återigen ligga på 2.0 matcher framför Athletics.

Pinnacle ger oss 2.030 på att Astros plockar game 2, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.