Speltips: Mot Minnesota!

En god dag till er kamrater!

Vi hade ett spel igår kväll som gick vår väg helt problemfritt. Brewers skulle vinna matchen och man startade ganska så stenhårt i den första inningen med att dra iväg två homeruns och vips så hade vi 3-0 på tavlan efter första inningen. Cachín för Brewers var helt fenomenal och kastade i absolut världsklass. Cubs hade absolut noll att säga till om när bortalagets pitcher slängde iväg sina sliders. Samtidigt som Chacín levererade gav man sin pitcher fortsatt runsupport och vi hade 5-0 på tavlan ganska så snabbt. Chacín klev av efter 7 innings, han släppte endast 3 hits och fick med sig 10 strikeouts(!) samtidigt som Brewers eldade på lite till och resultatet skrev 7-0. Total dominans från Brewers sida och vi fick in ML.

Jag tänkte att vi ska åka till Minnesota denna kvällen där Pirates gästar Twins och ska avsluta en kort serie på två matcher. Twins plockade första mötet igår med 5-2 men med bättre förutsättningar denna kvällen där Pirates ställer upp med Rays ex-pitcher Archer så ska man ha en bättre chans till att vinna game 2. Twins säsong är mer eller mindre över medans Pirates är i full gång med att plocka in de 5.0 matcher man ligger bakom för ett WildCard.


MIN Twins - PIT Pirates

PIT Pirates ML @2.10, Betfair, 5/8 units, 19:05


Startande för PIT Pirates -

Chris Archer, som går för en 4.36 ERA över 19 matcher. Har med sig 105 innings, är noterad för 11 strikeouts och landar på en 1.43 WHIP.

Som jag sa, Archer tillhörde och har tillhört Rays sedan han debuterade i högstaligan 2012. Det gick väldigt bra för honom i flera år med fina resultat men ju mer Rays började tappa spelare och ju sämre man blev desto sämre blev också Archer. Det märktes tydligt att han ogillade att vara i Tampa när man sa att man kommer gå för ett Rebuild-year och jag har till och med för mig att han gick ut offentligt och sa att detta var inte alls vad han hade tänkt sig i organisationen när allt kaos kom. Nu då, nu har han bytt lag och jag är helt övertygad till att detta precis är vad Archer behöver för att återigen vända tillbaka i den storform han har varit och kan vara i. Har gått två matcher i den nya staden, gjorde en halvkass start mot Cardinals som han dock är ursäktad för då Cardinals just nu är absolut glödheta och följde därefter upp den starten med en mycket fin insats mot Rockies. Möter nu ett lag som har tappat kopiöst mycket i sitt spel och jag kan absolut se hur Archer gör ytterliggare en fin insats och går 7 innings i kvällens match.

Startande för MIN Twins -

José Berrios, som går för en 3.66 ERA över 24 starter. Har med sig 150 innings, är noterad för 153 strikeouts och landar på en 1.09 WHIP.

Ja, det går inte att säga annat än att Berrios har haft en fantastiskt säsong om man kollar på hans siffror överlag. Bra statistik och siffror samtidigt som han i flertalet matcher har gått djupt i sina starter. Men jag väljer alltså ändå att gå emot Twins-pitchern här lite just på grund av hans något svalare form sista 7-8 matcherna. Han har över dessa matcherna haft två bra starter, men båda dessa starterna kom emot lag som inte har mycket att säga till om i ligan. Ena mot Blue Jays som bara spelar nu för att spela för säsongen och den andra mot Royals som tillsammans med Orioles är ligans absolut sämsta lag. När han har mött bättre lag så har han haft det kämpigare och släppt mycket mer än vad han vanligtvis gör mot mediokra lag i ligan i dessa starterna han gjort den senaste tiden. Det är första gången för säsongen som Berrios möter Pirates och jag tror absolut inte han kan gå en clean start mot ett Pirates som har en kopiös potential.

Det var lite som jag skrev innan, Twins denna säsongen började väldigt bra med många fina resultat mot bra lag. Nu har man bara sänkt sig och sänkt sig konstant och är lite likt Blue Jays där man nu kommer spela bara för att spela av ligan. Man saknar dessutom en av sina stjärnor - Buxton, som efter en skada är nere i minors och som gör att man tappar ännu mer offensiv styrka. Jag har också i åtanke att Archer generellt mot Twins har väldigt goda resultat sedan innan och när man nu inte är särskillt offensiva så bör Archer därför kunna gå 7 innings samtidigt som han får runsupport och Pirates med det kunna plocka kvällens match. Pirates bättre offensivt och samma sak gäller för Archer som jag sa om Cachín igår - gör han en bra start så ska detta gå Pirates väg.

Betfair ger oss 2.10 på att Pirates vinner denna kvällen, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.