Speltips: Mot Chicago!

baseball chicago 14/8

Goooood dag kamrater!

Jag tänkte att vi plockar omgångens första spel som spelas redan 20:20 och åker mot Chicago där Cubs tar emot Brewers där game 1 ska spelas. Ett toppmöte ska sägas, då bägge dessa lagen spelar i NL Central och där Cubs har en fördel då man toppar divisionen med 3.0 matcher före just Brewers. En otroligt viktig serie för särskillt Brewers som med cirka 40 matcher matcher kvar gärna ser att man knappar in på Cubs nu när man väl möter själva laget som är det enda hindret till att man inte toppar sin division. En ytterst intressant serie att se fram emot där Brewers denna kvällen ställer upp med Chacín och Cubs med sin som jag förr har skrivit - något mer instabilare pitcher Quintana.


CHI Cubs - MIL Brewers

MIL Brewers @2.280, Pinnacle, 5/8 units, 20:20


Startande för CHI Cubs -

José Quintana, som går för en 4.28 ERA över 22 starter. Har med sig 120 innings, är noterad för 105 strikeouts och landar på en 1.38 WHIP.

Nu kanske någon som också är väldigt insatt i MLB och Quintana tänker ''Men vadå instabil, det är han väl inte?'' och det ska jag förklara. Alltså..ja, han är en bra pitcher. Men nej, han är inte heller en bra pitcher och när jag säger så så menar jag precis samma sak som jag skrev senast när vi lirade mot Quintana. Har gör fantastiska månader där han släpper väldigt lite och går djupt i matcherna men sen gör Cubs-pitchern också månader där han inte alls är som man tidigare har känt igen honom och han släpper väldigt mycket plötsligt samtidigt som han inte går så långt i matcherna utan blir plockad antingen på grund av för hög pitchcount eller för att han släppt för mycket. Nu över hans senaste 3 starter har han gått 15 innings, släppt 16 hits och 12 runs. Senaste starten var mot ligans top 2 sämsta lag, Royals. Som sagt, instabil pitcher som denna kvällen möter ett betydligt starkare lag än vad Royals är.

Startande för MIL Brewers -

Jhoulys Cachín, som går frör en 3.91 ERA över 25 starter. Har med sig 138 innings, är noterad för 109 strikeouts och landar på en 1.22 WHIP.

En för mig väldigt intressant pitcher som jag kanske borde följa mer än vad jag har gjort. Kastar väldigt mycket sliders och vad är då fördelen och nackdelen med sliders? Fördelen hos pitchern är att slidern är vassare än vad en curveball är och att man som slagman har det lite extra kämpigt med att få den i spel eller att slå iväg homeruns på. Nackdelen är ju givetvis att tappar du kontroll i en match och det börjar gå åt skogen, ja - då går det riktigt illa och du kan sätta dig i en sits där du bara börjar kasta för lågt och därmed massa balls som resulterar i walks. Det är också därför Chacin släpper så lite hits men släpper mer runs än vad han bör göra på dessa hitsen. På grund av walksen alltså. Nu är jag visserligen inte så orolig över Chacín som över sina 7 senaste starter endast har gjort en dålig start som kom mot Dodgers och i övrigt har visat en extremt bra form.

Jag vill inte säga att man är på ett lika plan offensivt sett men det är heller inga jätteskillnader lagen emellan. Brewers har säsongen igenom haft ett riktigt bra defensiv och på det så har man haft väldigt bra pitching både från startande pitchers och flertalet i bullpen man sitter på. Samtidigt så har vi Quintana på andra sidan som jag sa tidigare denna säsongen har gått i väldiga vågor och inte är riktigt att lita på. En tuff serie där Brewers i första matchen har ett ypperligt läge att åtminstone få inleda denna serien i Chicago med en vinst och sänka avståndet upp till förstaplatsen från 3.0 till 2.0 matcher. Gör Chacín en bra match och håller sig fokuserad på samma vis som han har varit i hans senaste starter så bör Brewers ha en väldigt god chans till att göra tillräckligt med skada på Quintana för att det ska räcka till att vinna denna matchen.

Pinnacle ger oss 2.280 på att Brewers tar game 1, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.