Speltips: Mot Washington!

Goood kväll kamrater!

Ja, angående igår så har jag väl inte så jättemycket att säga egentligen. En inte så penetrerande match överlag där det inte hände mycket alls. Inte för att pitchers var dominerande, för Pérez släppte 10 hits mot Mariners och var sjukt dålig men den var mest bara jobbigt frustrerande då Mariners gång på gång på gång hade chanser och hade man spelat något bättre så hade man haft 7-8 runs och inte bara 4 efter matchens slut och om jag sa igår, man kämpar med runsen men hitsen flyter på bra. Man ledde med 3-0 framtill mitten på andra halvan av matchen då Rangers i sjunde ''enbart'' fick tre runs med sig och vi hade plötsligt en kvitterad match. Lite flyt på den fronten dock för att som sagt - hade Rangers skött det snyggare så hade man plockat in betydligt mer runs på Mariners.

Nu blev det inte fler runs utan det gick till extra innings och i den tolfte inningen får Mariners in en run som gör att resultat blir 4-3. Rangers var faktiskt och nosade på en kvittering i deras tur av den tolfte inningen men Diaz skötte det snyggt för bortalaget och vårt spel hittade in. 4-3 till Mariners och ML in!

Ikväll åker vi mot huvudstaden där Nationals tar emot Braves i en double-header. Två ''rookies'' på kullen för båda lagen och det här kommer att bli en spännande tillställning med tanke på att Braves och Nats spelar i samma division!


WAS Nationals - ATL Braves

WAS Nationals ML @2.020, Pinnacle, 6/8 units, 19:05

WAS Nationals -1.5 @2.820, Pinnacle, 3/8 units, 19:05


Startande för ATL Braves -

Max Fried, som går för en 3.38 ERA över 9 matcher varav 4 är startande. Har med sig 26 innings, är noterad för 34 strikeouts och landar på en 1.39 WHIP.

Okej så - en lite otydlig pitcher här kan jag tycka. Gör sin andra säsong i högstaligan och har hittills fått starta 4 matcher exklusive att han har fått hoppa in lite då och då. Har gjort en bra start mot Cardinals och den ska han definitivt ha cedd för men det känns helt klart att Fried känns som en C4 och kommer explodera helt och hållet snart. Han har absolut ingen logik i hur han har fått göra sina insatser så här långt, dvs hur tränaren har tänkt. Han går ibland få korta innings när han startat, ibland längre, ibland hoppas han in, han plockas tidigt pga hög pitchcount. Ingen jämn nivå i hans uppträdande ännu och han har definitivt inte imponerat storslaget i minors. Står på bortaplan nu mot ett lag som inte har gått som det ska, men som är extremt svåra att kontrollera pitching-mässigt hemma i Washington.

Startande för WAS Nationals -

Jefry Rodriguez, som går för en 6.86 ERA över hans 5 starter varav 3 är startande. Har med sig 19 innings, är noterad för 17 strikeouts och landar på en 1.68 WHIP.

Alltså, så här - Rodriguez är ingen big time pitcher. Han har gjort en katastrofal start och två mindre bra starter när han har kastat i högstaligan. Samtidigt, när han mötte Braves i hans debutmatch i MLB så kom han in som inhoppare, han gick 4.0 innings och släppte enbart en hit per inning och inte en enda run. En fördel att han står på hemmaplan där han får publiken med sig och genom det kan få sitt självförtroende att växa. Har varit okej i minors och gör nu denna matchen sin första start i ligan igen sedan den 9e juli. Något tveksam form på Rodriguez men ett extremt plus att han trvides när han kastade mot Braves senast.

Det är ju så här också att några av er tänker säkert att detta är helt åt skogen med tanke på hur jag skriver om hemmapitchern. Men, vad jag också vet är att det finns inte en chans i världen att man kommer låta Rodriguez gå långt in i matchen om man märker att han tappar kontroll över bollen, man kommer plocka ut honom vid minsta tillstymmelse av fel och istället kasta in sin bullpen. Vad som räcker för Roddan är att han går 3-4 innings, börjar han tappa där någonstans så är det bara att plocka honom. Han möter dessutom en något omgjord Braves-uppställning och jag är övertygad om att detta kan passa honom bra speciellt när Braves har valt att återigen vila sin stjärna i laget.

Varför man är så noga till att inget går fel? Jo - Nationals ligger 5.5 matcher bakom Phillies i divisionen och 4.5 bakom Braves som ligger på en andra plats. Tar man denna matchen i kväll och sedan tar Game 2 som spelas i natt då är man med på riktigt igen i det här racet och är precis där man vill vara. Nationals har dessutom ruskigt bra defensiva spelare och är helt klart mycket bättre på hemmaplan offensivt än vad man är borta. Man går in stenhårt här i denna matchen med uppställningen för att skaffa sig ett perfekt läge till den andra matchen i natt och börjar Rodriguez schabbla bort sig ja, då har man inte något annat val än att plocka honom. Så viktig är denna matchen.

Pinnacle ger oss 2.020 på Nationals ML och 2.820 på Nationals -1.5, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.