Speltips: Mot Boston!

baseball 8/2

Goood dag kamrater!

Angående igår, vi hade tre spel ute och först ut var Angels och Cardinals att gå över 7.5 hits. Angels kan jag direkt säga inte var i närheten av någon hit-fest utan blev total-dominerade utav Cardinals pitchers och under hela matchen fick man med 3 ynka hits så en ganska klar loss på den. Cardinals började helt okej och drog iväg några hits, men gick några inning utan en enda hit och inför sista inningen så stod man på fem utslagna hits. Man låg bara under med 2-1 så givetvis var motivationen fortfarande där och visst lönade det sig att inte ge upp då man i nionde inningen fullständigt exploderade och inte nog med att man slog in våra 3 behövande hit så vann man även också matchen!

Sen hade vi ju då nattens höjdpunkt. Red Sox - Yankees. Yankees inleder, får ut två löpare på baserna med 0 outs och direkt tänker både nog jag och alla andra Red Sox att ''Ajdå, det här är nog inte så bra'' som också mycket riktigt inte alls var bra eftersom när Gregorius skulle upp och slå - så drog han iväg en homerun bort mot Red Sox bullpen och vips så hade vi 3-0 på tavlan. Inte ens 3 minuter tog det. Yankees fortsatte med homerun-stuket och drog iväg ytterligare en, 4-0 på tavlan och Johnson kunde inte ha fått en värre start. Men, återigen - så är vi ligans absolut bästa lag och att ge upp eller bli påverkade psykisk, det finns inte hos någon i laget som spelar för Red Sox.

Man visade upp ett extremt aggressivt offensiv och man började sakta men säker knappa in på resultatet. Johnson pitchade alldeles utmärkt efter vad han släppte tidigt i matchen och nu stod vi där - med 4-3 på tavlan och 2 löpare på bas när det återigen var Pearce tur att slå efter att han dragit iväg en homerun någon inning innan. Jag hörde bara ett knäck, såg bollen i luften och publiken jubla. Allt gick så snabbt och vi hade plötsligt 6-4, Red Sox ledde. I den inningen drog man in totalt 8 runs på Yankees, man klädde av varje pitcher kast för kast, man sprang, man stal baser, man slog, man krigade och man fullständigt krossade Yankees allt inom loppet av en inning. Sådär fortsatte det hela matchen och det slutade 15-7 till Red Sox när sista kastet hade gått för matchen. En helt, helt fantastiskt match av hemmalaget!

Jag skrev på twitter igår och jag skriver det här - den matchen igår av Red Sox var 100%ig absolut perfektion och därför till denna natten kommer vi att stanna i Boston för Game 2, Yankees med en på förhand bättre pitcher denna kvällen men också en pitcher som har haft 3 ruskigt tunga starter i de 3 senaste matcherna han har kastat.


BOS Red Sox - NY Yankees

BOS Red Sox Ö 8.5 Hits @2.05, bet365, 5/8 units, 01:10


Startande för NY Yankees -

Luis Severino, som går för en 2.94 ERA över 22 starter. Han har med sig 137 innings, är noterad för 157 strikeouts och landar på en 1.08 WHIP.

Severino här kan man utan tvekan säga är Yankees ess i laget när det kommer till pitching. Det är en ruskigt bra pitcher som har kastat fantastiskt bra denna säsongen och då är han född 95, ni kan ju bara tänka er vilken framtid denna killen ser ut att få alltså med tanke på vad han redan nu i denna ålder åstadkommit. Alltså om vi kikar på hans första start på denna säsongen framtill slutet på Juni så gjorde han kanske en plattmatch? Men - då klev vi in i Juli förra månaden, och bortsett från att han gjorde en bra start mot just Red Sox i hans första start på månaden så har han sedan i tre raka matcher och detta är hans senaste tre starter, gjort 3 stycken totalt oacceptabla starter i streck. Han har gått 14 innings, släppt galna 28 hits(!) samt 17 runs. När man är så bra som Severino är och plötsligt gör sådana här starter 3 gånger i rad där han dessutom mötte ligans nästsämsta lag Royals samt Rays - då är det något som inte står rätt till. Jag ska inte säga att jag vet vad, men något är inte rätt och det är överhuvudtaget inte alls bra för honom speciellt när han nu ska kasta på Fenway Park, ett utsålt Fenway Park och mot ett Red Sox som är kolossalt mycket bättre än de lag han mött.

Med tanke på Red Sox prestation i matchen igår också så underlättar inte heller det för Yankees-pitchern då man drog iväg galna 19 hits igår och då mötte man inte en enda pitcher som vi kan räkna som mindre bra. Jag tänker inte dra en massa offensiva siffror idag på Red Sox då de flesta vid detta laget nog har förstått vilken offensiv förmåga man sitter inne på i detta laget och att nästan alla i laget slår riktigt bra!

Vi värvade ju två spelare som alla sågade dessutom till Red Sox, Kinsler och Pearce. Dessa herrarna har varit helt jäkla outstanding sen man kom till Boston och igår i deras första Red Sox - Yankees serie så drog man totalt iväg 3 hits vardera. Våra andra storstjärnor Betts & Martinez drog totalt iväg 7. Kommer ni ihåg att jag sa igår att stjärnorna tenderar att steppa upp extra i sådana här möten? Räkna inte med några förändringar i uppställningen inför detta mötet utan man kommer köra med samma lag och mot en Severino som har släppt way to much senaste starterna ska Red Sox ha en mycket bra chans till att både gå över sina hit-lina i natt men också vinna matchen!

Bet365 ger oss 2.05 på att Red Sox går över 8.5 Hits, taget!

/Stefan Tirnanic

@Mrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt