Speltips: Mot Seattle!

Baseball 31/7

Goooood kväll kamrater!

Ja herregud hörrni, i kväll är det extra roligt att skriva ett inlägg för vilken jäkla fantastiskt sida vi har fått oss här på 1x2.se! Det är verkligen otroligt kul att få vara en del av gänget här, att man får skriva åt en sån bra sida som 1x2 är och dela sina tankar/speltips med er läsare här. Ett sant nöje! 1x2-crewet som har byggt upp sajten, designat och fått fram denna hemsidan som resultat, de ska ha en GRYMT STOR eloge! Helt fantastiskt!

Nu kör vi vidare med en liten kvick genomgång från igår. Vi hade Giants igår att gå över 7.5 hits i matchen när man spelade mot Padres och Lauer. En match som jag trodde skulle bli betydligt enklare för Giants att fixa hit-mässigt än vad man nu gjorde men det blev inte riktigt så lätt. Visserligen hade man 7 hits efter 5.1 innings, men resterande av sjätte inningen samt sjunde,åttonde och nionde så drog man otroligt nog inte iväg en enda hit. Något märkligt. Lite flyt hade vi å andra sidan då matchen gick till extra innings och Giants där istället fick in sin åttonde hit. Vi kunde räkna hem överspelet och trots lite motgång i matchen fick vi alltså in över 7.5 hits. Kul!

Ikväll tänkte jag att vi åker mot Seattle, Mariners tar återigen emot Astros i denna tungvikts-serien där Astros denna natten ändå får ses som klara favoriter på förhand.


SEA Mariners - HOU Astros

HOU Astros ML @1.66, bet365, 6/8 units, 04:10


Startande för SEA Mariners -

Mike Leake, som går för en 4.15 ERA över 21 starter. Har med sig 128 innings, är noterad för 77 strikeouts och landar på en 1.30 WHIP.

Mini-veteranen Leake har väl sedan 2015 aldrig riktigt haft en stenbra säsong där han igenom hela året varit stabil och likaså detta året när han hittills går för en 4.15 ERA. Han påminner lite om en del andra pitchers jag har pratat om, där de kan göra ruskigt bra starter flera matcher under sina säsonger men också ruskigt dåliga starter genom säsongen och man håller inte något riktigt jämn nivå. Leakes första månad på säsongen var katastrofal, han följde dock upp nästa månad på ett helt annat sätt och kastade fantastiskt bra, dippade förra månaden aningen för att nu under Juli dippa ännu mera och istället denna månaden ligga på en ERA starx under 5.00. Har under Juli startat 4 matcher, gått 20 innings och över dessa släppt 31(!) hits samt 15 runs. Med den formen Leake sitter inne på nu i Juli så kan jag inte riktigt se hur han ska bättra på sin form nu när Astros kommer på besök.

Startande för HOU Astros -

Charlie Morton, som går för en stabil 2.89 ERA över 20 starter. Har med sig 118 innings, är noterad för väldigt bra 151 strikeouts och landar på en 1.16 WHIP.

Okej så - Morton här har haft en helt outstanding säsong så här långt. Egentligen finns inte så mycket att klaga på och då kikar jag tillbaka till hans första start i år. Över alla hans 20 starter detta året, så har Morton gjort en platt-match och denna kom mot självaste Red Sox som i år har slaktat vartenda lag i sin väg i princip så - jag kan bortse från den starter. En grej dock som jag blir lite förvånad över och det är att Juli månad är hans sämsta för säsongen och ju mer jag tittat på motståndet desto konstigare blir det. Har han mött Rays(!), White Sox(!) och A'S(A's visserligen bra sista tiden) men nu dock i hans senaste start mot Rockies borta i Colorado så gjorde han en stenbra match. Så formen är lite sämre än vad den vanligt är men vad som gör mig trygg är att han kommer ifrån en otroligt stabil start. Viktigt psykiskt att ha med här!

Astros och Mariners är relativt lika när det kommer till det offensiva planet. Astros har dock på papper väldigt med betoning på väldigt, bra spelare gentemot Mariners som dessutom har fått sin storstjärna Cano avstängd pga doping. Vad man också ska komma ihåg är att Astros har den bästa bullpenen i ligan just nu, man är bäst i ligan defensivt på bortaplan men också totalt sett över både borta+hemmaplan och för att krydda ytterligare så är man bäst i ligan offensivt på att göra runs på bortaplan. Så ni ser, det är inget dåligt lag Mariners har att göra med. Även om Mariners är bra, så har jag jättesvårt att se hur man ska vinna denna matchen när Astros ställer upp med Morton samtidigt som Mariners har en osäker Leake på kullen denna natten.

Bet365 högst ute med 1.66 på att Astros plockar nattens match, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.